FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Reghe, despre marea diferență dintre el și Anamaria Prodan: „E femeie-imagine, eu nu mi-am dorit niciodată asta! Am fost mințit”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 15:38 / Actualizat marti, 31 mai 2022 17:43

Laurențiu Reghecampf s-a destăinuit în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, explicând care a fost diferența dintre el și Anamaria Prodan. 

Acum, după ce el era „Soarele" pentru Ana, iar ea „Sufletul meu pereche" pentru Laur, antrenorul de la CSU Craiova a dezvăluit care a fost una din marile diferențe dintre el și Anamaria.

Reghecampf: „Niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, să fiu gratuit acolo!”

„Nu mi-am dorit niciodată ce și-a dorit Anamaria. Am avut mereu discuții acasă pe tema asta. Niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, să fiu gratuit acolo!

 Multe declarații nu sunt date de mine. Nu am fost de acord cu multe lucruri. Nu-mi place să fiu monden”, a declarat Reghecampf

+41 FOTO

El a detaliat apoi diferenţele faţă de soţia sa:

„Sunt un antrenor de fotbal, atât. Amândoi am crescut împreună. Poate și ea a beneficiat că am fost antrenor, i s-au deschis ușile datorită acestui lucru. Toate acestea nu fac decât să-i scadă din popularitate.

 Nu-i fac cinste! Ea este genul de femeie-imagine, eu sunt diferit, nu deranjez, nu mă bag în seamă cu cineva dacă nu-l cunosc. Mulți spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar, de fapt, sunt timid”, a mai spus tehnicianul.

Scandalul cu Anamaria i-a distrus cariera lui Reghecampf

  • 6 ianuarie 2019 Reghecampf semnează cu Al Wasl, o echipă modestă din Emiratele Arabe Unite
  • 13 iulie 2019 Anamaria Prodan îi dă un pumn lui Alexa după meciul Astra - FC Botoşani, din prima etapă a sezonului 2019-2020 
  • 22 octombrie 2020 Reghecampf este demis de la Al Wasl, după doi ani în care nu a cucerit niciun trofeu. "651 de zile de suferinţă pentru suporterii lui Al Wasl", au titrat ziarele din Emirate. În toată perioada cât a pregătit trupa arabă, formaţia a avut un procentaj de victorii de doar 40% 
  • 1 aprilie 2021 Reghecampf semnează cu Al Ahli din Arabia Saudită 
  • 30 iunie 2021 Reghecampf este demis de la Al Ahli, după ce a obţinut doar 3 victorii în 11 meciuri 
  • 26 iulie 2021 Reghecampf semnează cu CSU Craiova, cu care ratează titlul şi Cupa României, reuşind calificarea în Conference doar după barajul cu FC Botoşani

Citește și: 

Reghe a spus clar ce l-a determinat să se despartă de Anamaria Prodan: „I-am zis că va fi greu să trec peste. Gestul cu Alexa nu a fost ceartă, a fost altceva!”

S-a reaprins scandalul! Anamaria Prodan, alt atac la Reghecampf, după ce a văzut ultima lui apariție: „Un bărbat împlinit, cu amantă și cu copil, care «debordează de fericire», nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  31 Mai 2022, 18:01

ma abtin sa nu fiu banat si o jignesc pe aceasta.... c.........O im...T...a! clienta revistelor de scandal si sexy inainte sa fie cu asta-reghe... si a fotbaliatorilor... iar alexa, un mare pr...t si nesim.....it! Un c......ar.. Reghe, un pro...st!vai de capu vostru de familie de 2 bani, NECISTIT CISTIGATI...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează