FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Reghe a spus clar ce l-a determinat să se despartă de Anamaria Prodan: „I-am zis că va fi greu să trec peste. Gestul cu Alexa nu a fost ceartă, a fost altceva!”

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2022 09:04 / Actualizat luni, 30 mai 2022 12:48

Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, la Kanal D, una care a fost deja prefațată de reacții vehemente din partea fostei soții, Anamaria Prodan. Unul dintre subiectele care va mai naște multe controverse este cel legat de relația cu Anamaria, chiar dacă, între timp, antrenorul lui CSU Craiova are un copil, Liam, cu noua sa parteneră, Corina.

Pe lângă temele legate de fotbal sau de viața sa personală, Reghe a fost chestionat frontal de către Denise Rifai cu privire la ceea ce a condus la divorțul, intens mediatizat, de impresară.

Momentul „rupturii” dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Când ați încetat s-o mai iubiți pe Anamaria Prodan?”, a întrebat jurnalista Kanal D, deschizând seria chestionărilor despre fosta soție. „Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat al căsniciei a fost când am văzut acel incident cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, când a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana, i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acel lucru! De atunci lucrurile au luat o întorsătură”, a explicat tehnicianul.

Cuvintele grele spuse la adresa fostei soții le-a motivat astfel: „Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajungă la niște lucruri! Nu accept ca niciunul dintre copiii mei... N-o să accept Anei sau oricui să-mi folosească copiii! Ei trebuie să stea deoparte, să-și facă școala, să facă orice au de făcut. 

Este foarte important ca eu și fosta mea soție să ne comportăm ca oameni maturi și să nu ne folosim copiii. Eu am încercat prin toate acțiunile pe care le-am făcut după ce am anunțat că divorțez de Anamaria. Eu am ieșit o singură dată public. Eram foarte tăvălit și manipulat și mi se reproșau cuvinte ce nu-mi aparțineau. Am făcut acest lucru numai pentru Bebe”.

Laurențiu Reghecampf: „Îmi pare rău că i-am dat speranțe”

El era „Soarele” pentru Ana, ea era „sufletul meu pereche” pentru Laur. „Ați mai fi divorțat fără acel episod cu Dan Alexa?”, a plusat Denise Rifai. „Nu! Pentru că nu știam și nu m-a interesat niciodată să controlez ceea ce face Anamaria. Merg pe premisa că am încredere în omul de lângă mine, cum și el ar trebui să aibă încredere în mine. Apar multe discuții când e o persoană public. 

Când a fost acel episod, eu fiind în Dubai cu ambii băieți, am avut o discuție cu Ana, Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă, am luat eu acea decizie. Am încercat eu să trec peste acel moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat eu speranțe Anei atunci. Cel mai bine și mai sănătos era să pun capăt atunci”, a mai comentat Reghecampf.

+45 FOTO

Laurențiu Reghecampf: „Nu pot spune nici acum sută la sută că m-a înșelat”

Cine a înșelat primul?”, a continuat jurnalista. 

„E greu de spus. Nu m-am gândit niciodată că Anamaria mă înșală. Și nu pot spune nici acum sută la sută că m-a înșelat. Că nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, că nu e ceva de ceartă, ci că este un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine! 

Dacă am înșelat-o? Vă referiți la declarațiile Anei? Eu nu am bătut pe nimeni în public, nu m-a filmat nimeni în public, că ea face tot felul de mesaje și le trimite de pe alte telefoane și spune... Nu, nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat. Mă gândesc să-mi fac un alt tatuaj, pentru că mai am un copil. Dar, în curând, voi face 47 de ani, nu mai sunt de tatuaje.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Citește și alte știri despre Reghecampf și Prodan:

S-a reaprins scandalul! Anamaria Prodan, alt atac la Reghecampf, după ce a văzut ultima lui apariție: „Un bărbat împlinit, cu amantă și cu copil, care «debordează de fericire», nu se duce la emisiuni mondene să vorbească despre fosta soție”

Reghecampf, taxat de Panduru: „Niciodată nu a zis asta! E o greșeală”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
contrabas3
contrabas3  •  31 Mai 2022, 06:51
Postat de Draconian pe 30 Mai 2022, 17:17

Dar de ce ati taiat fraza lu Reghe ?! El a spus : "Nici acum nu pot spune 100% că m-a înșelat, am văzut acel gest și mi-a spus 3-4 variante prin care explica gestul". Deci si Prodanca indruga vrute si nevrute, nu mai stia ce sa mai minta, ceva a fost intre ea si Alexa, mie-n suta.

Anamaria a fost tot timpul pro-Dan, asta e clar! :)

marius.bxl
marius.bxl  •  30 Mai 2022, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Draconian
Draconian  •  30 Mai 2022, 17:17

Dar de ce ati taiat fraza lu Reghe ?! El a spus : "Nici acum nu pot spune 100% că m-a înșelat, am văzut acel gest și mi-a spus 3-4 variante prin care explica gestul". Deci si Prodanca indruga vrute si nevrute, nu mai stia ce sa mai minta, ceva a fost intre ea si Alexa, mie-n suta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează