FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - BOTOȘANI 2-0

Reghecampf, taxat de Panduru: „Niciodată nu a zis asta! E o greșeală”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, și a obținut biletul pentru Conference League. Basarab Panduru a taxat o declarație dată de Laurențiu Reghecampf după meci. +19   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, și a obținut biletul pentru Conference League. Basarab Panduru a taxat o declarație dată de Laurențiu Reghecampf după meci.

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 09:22 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 09:24

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, și a obținut biletul pentru Conference League. Basarab Panduru a taxat o declarație dată de Laurențiu Reghecampf după meci.

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de nervos în timpul conferinței de presă. A recunoscut că postul lui depindea de calificarea în Conference League, dar a lansat și un atac la adresa Federației și a rivalei din Botoșani. 

FCSB are antrenor pentru sezonul viitor: a bătut palma cu Becali
FCSB
FCSB are antrenor pentru sezonul viitor: a bătut palma cu Becali

Basarab Panduru, fostul lui „secund” de la CS Universitatea Craiova, nu a fost de acord cu înțepătura la adresa botoșănenilor.

Panduru îl taxează pe Reghecampf: „E o greșeală”

„Pe fond nervos a făcut o greşeală, niciodată nu a zis aşa. A fost foarte stresat, supărat. S-a tot vorbit deja despre posibilul înlocuitor. 

Nici eu nu sunt de acord ca o echipă din play-out să joace în Europa. Vii din alt campionat practic”, a spus Panduru, la Orange Sport. 

Cei de la Botoșani trebuiau să învingă Sepsi ca să joace cu noi. Ei n-au bani, n-au buget, dar li s-a dat un cadou, să joace în cupele europene. Nu e normal!
- Laurențiu Reghecampf, după CSU Craiova - FC Botoșani

Cine va reprezenta România în sezonul 2022/2023 al cupelor europene:

CFR Cluj, misiune imposibilă în Liga Campionilor:

  • CFR Cluj va reprezenta România în noul sezon al Ligii Campionilor, urmând să intre în competiție în turul I preliminar;
  • Campioana va fi nevoită să treacă de 4 tururi, un total de OPT meciuri pentru a ajunge în grupele UCL;
  • Primele meciuri se vor disputa pe 5/6 și 12/13 iulie;
  • Pe 14 și 15 iunie vor avea loc primele trageri la sorți, când ardelenii își vor afla adversarii din turul I și II;
  • Posibilii adversari, AICI!

FCSB, Sepsi și CSU Craiova/Botoșani merg în Conference League:

  • FCSB, CSU Craiova și Sepsi intră în turul 2 preliminar din Conference League;
  • Tragerea la sorți va avea loc pe 15 iunie;
  • Manșa tur se joacă pe 21, iar returul este programat o săptămână mai târziu, pe 28 iulie.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Veste proastă și de la CCA » Dinamo, un punct în 3 meciuri cu „centralul” delegat la barajul cu U Cluj

Emil Boc a sărit la gâtul lui Gino Iorgulescu: „Aveți obligația de a nu face astfel de declarații. Mai ușor cu pianul pe scări”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  29 Mai 2022, 14:43

Minim 6 jucatori afara! ce extra-taxe zice cirtu??? Sa mearga ba, la echipa 2 sau 3 sau vor vrea ei sa plece singuri... Sa li se puna in vedere! -lista neagra ar trebui sa fie-vladoiu IMPRUMUT, Lazar, fiindca noi avem portar, Pigli, cel mai bun!!! si ar trebui luat unul tinar gen Popa, sa creasca linga el, BANCU, cu respectul ca e capitan nemeritat, Conte, Bic 100%, toata apararea-adica -fundasii in afara de Papp, care merita sa ramina, inclusiv Screciu care ne-a luat 10 puncte... sa mearga imprumut, pina ii vine mintea la cap...la fel si Vatajelu... -lista ok ar trebui sa fie formata din nucleul- Pigliacelli, Capatina, Rogulic- un jucator extraordinar, la cit a jucat, Kolic, Gaman, , Vina, Cretu si Cimpanu 60%! Nu ma pot exprima la Mateiu care e un jucator exponential, cel mai vechi si ,Constantin-care si a facut datoria!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează