FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, reacție deplasată la adresa unui alt impresar: „Nu știu cine e! Are față de țap”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 12:20 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 14:07

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a fost invitată azi la GSP LIVE și a avut un derapaj la adresa unui alt agent de jucători, Florin Vulturar.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost rugată să comenteze afirmația lui Florin Vulturar, care spunea că implicarea ei la Hermannstadt este conflict de interese. Ana a spus inițial că nu-l cunoaște pe acesta, iar după ce l-a văzut a avut un comentariu jignitor.

VIDEO Anamaria Prodan îi jignește pe Florin Vulturar: „Are față de țap, dar mie îmi plac țapii”

Are față de țap! Dar mie îmi plac țapii! Adică am mulți la fermă. (n.r- râde). Nu știam cine e. Ce ascensiune are? Ce jucători are? Moruțan?! A, da! Gata! Știu. S-a dus la palat la Gigi Becali, ca să fie prieten cu el... E religios? Toți care vin la palat sunt religioși în fața lui Gigi! 

Întrebată dacă e conflict de interese în implicarea la Hermannstadt, Anamaria a răspuns: „Eu sunt unică. Nu a existat niciodată un antrenor cu soție manager! Eu sunt regina, da! Sunt singura femeie impresar! Și sunt și legendă în meserie mea!”.

Nu vreau să intru în mai multe detalii, dar nu mi se pare o situație normală, fiindcă e un conflict de interese acolo. Nu știu ce șanse are, de exemplu, să evolueze un jucător de-ai mei la Sibiu, unde ea are o influență foarte mare. Fiecare își construiește însă cariera așa cum dorește, sunt instituții abilitate care să se pronunțe asupra unor astfel de chestiuni 
– Florin Vulturar pentru GSP.ro, în iulie

Printre jucătorii impresariați de Vulturar se numără Olimpiu Moruțan, Andrei Miron, Alexandru Buziuc sau Mihai Bordeianu. 

Citește mai multe știri din GSP LIVE: 

Anamaria Prodan e ascultată de procurori pentru trucarea meciurilor: „Au fost luate măsuri de supraveghere tehnică, interceptare și înregistrare a comunicațiilor”

Mircea Lucescu, discuții pentru transferul lui Dennis Man la Dinamo Kiev: „Am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro și alte 3 în bonusuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
143731175974645
Gelu Cristean  •  08 Octombrie 2020, 13:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

143731175974645
Gelu Cristean  •  08 Octombrie 2020, 04:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează