FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan reacționează după ce Rednic i-a dat omul afară: "Mai e un jucător pentru care stăm de vorbă"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 17:22

Dinamo a renunțat azi la atacantul Danijel Subotic, 29 de ani, jucătorul reprezentat de Anamaria Prodan.

Impresarul Anamaria Prodan a reacționat după decizia luată de Mircea Rednic, a dat detalii despre negocierile cu echipa roș-albă și a dezvăluit că Dinamo are o listă cu mai mulți jucători la care renunță.

"Am reziliat de comun acord, după ce am stat de vorbă de câteva zile. Subo a fost de acord să plece. Nu voia să rămână în lotul lărgit sau în afara lotului. S-a făcut o evaluare și s-a decis că Subotici nu are cum să ajute clubul. Nu avem nicio problemă, nici eu și nici jucătorul. Fiecare antrenor are strategia lui. Asta este viața.

O să stăm zilele următoare la discuții și pentru Mezague. S-a făcut o evaluare și s-a făcut o listă cu jucătorii cărora li se vor rezilia contractel. Am fost contactată strict pentru cei doi. Nu știu celelalte nume.

Eu îmi doresc să fie ceva amiabil, nu să mergem pe la FIFA sau pe nu știu unde! Eu am să propun în continuare jucători la Dinamo. Nu-mi doresc niciun fel de polemică și asta l-am sfătuit și pe Subotici", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Danijel Subotic a bifat cinci apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie un singur gol, în înfrângerea cu Astra Giurgiu, 1-2.

10.000 €era salariul lunar al lui Subotic

Gazeta Sporturilor a scris AICI despre lista neagră de la Dinamo, cu jucătorii pe care Rednic vrea să-i dea afară în cel mai scurt timp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  26 Octombrie 2018, 06:00

aceasta femeie imposibila si plina de teatrul margaretei oportunista si smechera de smechera ba stind si capra cind este necesar ar trebui sa isi vada de emisiunile ei de doi lei la protv de concediile ei pentru a-si cumpara toate prostiile si apoi sa le dea pe post asa ca romanul sa isi puna unghiile in git. mamica ei raposata recunoscuta pentru aventurile ei u socaciu la lucian avramescu si cenaclul lui sau cum scria vip ca era spaima taimetristilor din new your apoi aventurile cu dolanescu si altii a invatat aceasta smecherie de vampirie. ***l. apoi plecat si intors reincepind aventurile prin vox maris *** de copii de bani gata avea sa-si gaseasca " fericirea " in barbatul femeie fara personalitate ba fiind si bucatarul casei. dinu a avut dreptate despre femeia " palmier" care este de doi lei. educatie doar prin cartier in rest norocul prostului la bani. asa ca fatuca asta de cartier dominata de o opulenta de neam prost a reusit ca tupeul, minciuna, dedublarea smecheria, servilismul sa le ridice la rang de virtute. lasa-ne si du-te sa-ti numeri banii ca cine stie poate ca bona ti-a mai luat citeceva din ei. o rusine intr-o tara vai de mama ei jegmanita , mintita si siluita *** caracter.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  25 Octombrie 2018, 20:53

Urata femeie, cu pretentii de mare diva.

baba_yaga
baba_yaga  •  25 Octombrie 2018, 20:07
Postat de Eugen Iustin pe 25 Octombrie 2018, 19:10

Urata meserie, urata femeie.

Urât caracter !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează