FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ! Jucătorul Anamariei Prodan e OUT de la Dinamo! Rednic a început curățenia, iar primele măsuri au fost luate azi

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 16:22

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, Mircea Rednic a început deja curățenia în "Ștefan cel Mare". "Puriul" vrea să renunțe cu orice preț la fundașul central Teddy Mezague și la atacantul Danijel Subotic, ambii aflați pe lista neagră de 9 jucători prezentată de Gazeta.

Conform TV Telekom Sport, cei doi jucători au fost chemați azi de conducere pentru a negocia rezilierea contractelor. Până acum, clubul i-a reziliat contractul atacantului elvețian, urmând să se poarte discuții și cu Mezague în orele următoare pentru încetarea raporturilor contractuale. 

Danijel Subotic a bifat cinci apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie un singur gol, în înfrângerea cu Astra Giurgiu, 1-2.

10.000 €era salariul lunar al lui Subotic

Teddy Mezague a evoluat în patru partide pentru Dinamo, fiind protagonistul unei gafe incredibile în egalul cu Dunărea Călărași, 1-1. Francezul a fost depășit inexplicabil la golul oaspeților și a fost criticat de Rednic după meci.

Transferurile ambilor fotbaliști fuseseră intermediate în luna septembrie de agentul Anamaria Prodan, pe vremea când Florin Bratu era încă antrenor la Dinamo. (Detalii AICI despre influențele impresarului în echipa alb-roșie). 

Mircea Rednic s-a plâns, imediat după egalul cu Călărași, de evoluțiile extrem de slabe ale străinilor (Detalii, AICI). Mai mult, tehnicianul a amenințat că își va da demisia în cazul în care conducerea nu urgentează aducerea a doi fundași centrali de valoare (Detalii, AICI). 

Vezi și: Alexandru David i-a decis soarta lui Mircea Rednic: "Spun în premieră. Asta se va întâmpla cu el!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Octombrie 2018, 09:23

Nu v-ati prins?Avea salariul cel mai mare!Ca sa aduca altii, trebuie bani de salarii!Daca nu ar fi avut salariul asa mare,eu unul l-as fi reprofilat fundas central,pentru ca era inalt si sarea bine "la cap"!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  25 Octombrie 2018, 20:20

Felicitari lui Rednic !! Poate asa scapa si Dinamo de toate “muraturile” impresariate de Woody Woodpecker !!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 Octombrie 2018, 19:55

Prodanca nu are nici o vina,ea face parte din familia mafiota becali,umbla doar dupa bani,doar dupa tepe.Prost e patronul de la Rin ca nu-si da seama de ce se intampla in fotbalul romanesc,de fapt nu prea stie ce e cu el,darmite cu altii!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close