FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Becali a rămas cu pozele sexy pe Whatsapp! Anamaria s-a mutat la Dinamo + care e relația cu MM Stoica

Articol de , - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 08:12

Nevasta lui Reghecampf, Anamaria Prodan, a mai pierdut din influența de la FCSB de când Laurențiu nu mai antrenează acolo. S-a mutat la rivala din Ștefan cel Mare, unde l-a dus ieri pe Subotici.

Anamaria nu mai are embargo la Dinamo. Dimpotrivă, se mișcă mai ușor prin Ștefan cel Mare decât pe la FCSB. La Steaua nu mai are puterea din anii trecuți, când soțul ei conducea echipa și o implica în aproape toate transferurile, inclusiv în mutarea unor jucători cu care nevasta-agent nu avea contracte semnate.

A câștigat Ana

Nu mai e Reghecampf antrenor la FCSB, iar Mihai Stoica și Nicolae Dică nu sunt în aria de influență a Aneimaria. Ea mai are steliști sub contract, însă e vorba mai ales despre fotbaliști "moșteniți", nu de nume furnizate în ultimul an. Pentru că nu îi era de ajuns activitatea la echipe mici precum Dunărea Călărași și Poli Iași, Ana a câștigat o piață nouă: Dinamo.

"Câinii" au perfectat ieri achiziționarea lui Danijel Subotici, un atacant bosniac fost la FC U Craiova și la ASA Târgu Mureș. Clubul căuta insistent un vârf, din cauza prestației dezamăgitoare a atacanților existenți în lot, și l-a ales tocmai pe omul reprezentat de Anamaria Prodan dintr-o listă lungă, pentru că le fuseseră propuși dinamoviștilor mai mulți fotbaliști liberi disponibili pentru acoperirea acestui post.

S-au predat

Subotici, 29 de ani, ar trebui să fie mai bun decât Axente și decât Daniel Popa, vârfurile pe care le-a rulat Bratu de la startul stagiunii. Misiunea nu pare foarte grea, din moment ce Axente și Popa au doar câte un gol.

E drept că nici CV-ul bosniacului nu arată încurajator. A schimbat cluburile încontinuu, nu a bifat nicăieri două sezoane, și a marcat ultima oară în urmă cu un an, în campionatul din Coreea de Sud.

Transferul anunțat în premieră pe www.gsp.ro constituie deocamdată o abdicare a lui Dinamo în fața unui impresar pe care "câinii" îl tratau ca pe un dușman.

Negoiță a anulat numirea lui Selymes ca antrenor principal, la un moment dat, din cauza colaborării fostului fundaș stânga cu nevasta lui Reghecampf.

Și apoi a căutat să-l convingă pe Rotariu să renunțe la contractul cu Ana. Presiuni dictate de antipatia suporterilor dinamoviști față de Anamaria. Cu care roș-albii au devenit acum parteneri.

E legată și de Hanca

Anamaria a mai avut contacte și cu alți dinamoviști în afara lui Rotariu. "Am cinci jucători de la Dinamo", a spus ea la un moment dat, când suporterii cereau să înceteze orice afacere a clubului cu agentul Prodan-Reghecampf.

Fanii "câinilor" l-au bănuit la un moment dat pe Steliano Filip că ar fi fost legat de Ana, deși fundașul stânga avea contract cu firma fraților Becali. Ana îi promisese că-i caută și ea o soluție de transfer de la Dinamo. La fel a procedat și cu Sergiu Hanca, al cărui reprezentant e, teoretic, Lucian Marinescu. Relația Hanca-Prodan-Reghecampf e din trecut, de când mijlocașul a evoluat pentru FC Snagov, formația din acel moment a familiei antrenor-impresar.

MM i-a blocat repatrierile

Conducerea FCSB nu e oficial într-o dispută cu Anamaria. Ea a povestit recent că discută cu Becali, care-i analizează pozele sexy de pe WhatsApp. Doar că MM și Dică nu sunt printre colaboratorii din fotbal ai Anei. Managerul a intrat o singură dată într-un conflict deschis cu impresarul, pe subiectul Sânmărtean. Anamaria insista ca Lucian să fie readus la FCSB, MM s-a opus, "nu-mi plac ciorbele reîncălzite, am și desființat microundele de acasă!".

Stoica s-a impus până la urmă, Becali nu l-a readus pe Sânmărtean. Agentul Prodan-Reghecampf nu a reușit să-l "plaseze" nici pe Bourceanu înapoi la Steaua. Un apropiat al familiei Reghecampf, închizătorul a semnat la Călărași, la echipa lui Alexa. Un antrenor pe care-l reprezintă Anamaria.

Forță mare, goluri puține

Subotici s-a mișcat decent când a jucat la Craiova, în sezonul 2010-2011, și a fost mai slab la Târgu Mureș în anul următor. Înalt de 1,89, bosniacul posesor și al cetățeniei elvețiene e foarte puternic, capabil să-l înlocuiască pe Nemec ca vârf-turn. Doar că nu e tocmai un golgeter. A marcat 5 goluri la U Craiova, două la ASA. Are 7 goluri în ultimii doi ani, în care a bifat mai multe cluburi: Sheriff Tiraspol, Qabala, din Azerbaidjan, Ulsan Hyundai, din Coreea, și Șahtior Karagandî, din Kazahstan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
its1134
its1134  •  12 Septembrie 2018, 22:35
Postat de dinamo100 pe 12 Septembrie 2018, 12:25

Nu cred ca la atacanti e marea problema a lui Dinamo. Dinamo a luat cele mai multe goluri din Liga I! Din cauza atacantilor?!!

Totală dreptate. Nu doar atacanții sunt de vină. Toți sunt pământ.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  12 Septembrie 2018, 14:47
Postat de adi2008 pe 12 Septembrie 2018, 12:07

Cam mult tam-tam pentru o echipa de play-out.

Cand sustii o echipa de play-boy asa ti se pare! ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  12 Septembrie 2018, 14:46

Gata! E hotărât! Il oferteza gigi si pe-ăsta! Inainte de meciul direct... Hehe...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close