FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan reacționează după ultima decizie luată de Becali: "Nu e bine pentru mine că nu fac bani" + ce zice de salariile de la FCSB: "Mi se face rău"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 11:16

Anamaria Prodan a vorbit despre planurile pe care Gigi Becali le are FCSB și despre motivele pentru care refuză pentru moment să mai vândă jucători.

"Gigi a zis că nu mai vinde nimic. Pentru mine nu e bine, că nu mai fac bani! Mi-a zis «Poți veni cu oferte de 30 de milioane că nu vând nimic». El vrea să câștige campionatul și să meargă în grupele Champions League. El face un calcul senzațional «Ce să fac acum cu 10 milioane de euro? Îi dau pe salarii. Dacă mă calific în cupele europene, iau bani mulți». Și așa își pune jucătorii în vitrină și nu mai cere 15 milioane de euro pe Man, cere 50 de milioane.

Becali face o chestie foarte bună de marketing. Niciun patron nu vorbește așa mult ca el și își lăudă jucătorii", a declarat impresarul Anamaria Prodan la Pro X.

Anamaria Pordan a vorbit și despre salariile de la FCSB, spunând că Becali plătește cel mai bine din Liga 1: "Când văd statul de plată semnat de Gigi, mi se face rău".

Citește și: Dică a mai pierdut doi jucători, iar improvizaţiile vor continua în meciurile următoare! Tehnicianul a primit și o veste bună

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1857590377787558
Hortensia Naghiu  •  29 Octombrie 2018, 16:50

cea mai mare pedeapsa pt.ahtiata asta de bani ,ar fi sa traiasca din salariul minim pe economie.

martinpen
martinpen  •  29 Octombrie 2018, 14:32
Postat de ungurul_vesel pe 29 Octombrie 2018, 13:58

Intrebare: cum semneaza gigi statul de plata daca el nu ocupa vreo functie in club?

Si cum vede ea statul de plata? Ca doar actele astea se fac discret, nu in vazul matracucelor care spun totul a doua zi...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  29 Octombrie 2018, 13:58

Intrebare: cum semneaza gigi statul de plata daca el nu ocupa vreo functie in club?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează