FOTBAL  »  Superliga  »  EMISIUNE

GALERIE FOTO L-a desființat pe Reghecampf: „Te gândești ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure”

Laurențiu Reghecampf +41   FOTO
Laurențiu Reghecampf

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 18:10 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 18:41

Anamaria Prodan, în vârstă de 51, nu uită și nu iartă. Impresara l-a desființat pe Laurențiu Reghecampf chiar în prima ediție a reality show-ului ei de la Antena Stars, „Anamaria Prodan. Punct și de la capăt”.

În 2022, Anamaria Prodan se despărțea cu scandal de Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul o părăsise oficial pentru Corina Caciuc. La vremea respectivă, impresara se arăta șocată de deciziile soțului ei și spunea că nu îi înțelege alegerile.

Decizie de 6 milioane de euro după ce s-a spus că vor divorța! Ce au făcut Sergio Ramos și Pilar Rubio
SPANIA
Decizie de 6 milioane de euro după ce s-a spus că vor divorța! Ce au făcut Sergio Ramos și Pilar Rubio

Acum, în prima ediție a emisiunii „Anamaria Prodan. Punct și de la capăt”, impresara a vorbit despre divorțul de tatăl fiului ei, Laurențiu Reghecampf. Vedeta recunoaște că a știut de aventurile amoroase ale fostului ei partener, însă a preferat să tacă pentru a-i păstra o imagine curată în fața tuturor.

„Eu l-am construit pe Reghecampf. Am făcut totul pentru a ne salva căsnicia. Nu am vrut să spună cei care m-au avertizat de adevărata lui față. Au avut dreptate! Mă certam cu toată lumea, ca să nu aibă curajul să vorbească. 

Ştiam de aventura lui, normal! Mă credeţi tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să îl salvez. Copiii mei îl ştiau altfel pentru că aşa l-am «pictat» eu. Îmi vine să plâng când mă gândesc la tot ce s-a întâmplat. Am considerat că trebuie să țin familia unită și cumva am fost trufașă, uitându-mă la toți de sus.

Anamaria Prodan
+37 FOTO

Crezi că este pentru totdeauna când faci un pas. Te gândești că acea persoană va fi trup și suflet pentru tine, nu va sta din interes, nu se va gândi ce ar putea să facă pe spatele tău, cât ar putea să crească lângă tine, ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure”, s-a exprimat Anamaria Prodan în emisiunea ei de la Antena Stars.

Anamaria Prodan: „Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate își dădeau coate, râdeau”

Mai mult, Anamaria Prodan spune că a fost foarte dureros atunci când se afișa cu Laurențiu Reghecampf în public, iar oamenii râdeau pe la spatele ei. Antrenorul era mereu numit de soția sa „unic, soarele meu, numărul 1”:

„Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate își dădeau coate, râdeau, atunci când eu spuneam «Am venit cu soarele meu, soțul meu e nr 1, cel mai cuminte, cel mai bun, cel mai iubitor!». Vedeam râsul ăla din spatele tuturor și semnele alea pe care... orice s-ar întâmpla pe lumea asta nu o să le mai trăiesc niciodată!” .

Vezi și: 

Momente teribile pentru jucătoarea din naționala de polo a României » Tatăl ei a murit pe front, în Ucraina: „Și-a apărat țara până la ultima suflare”
TRAGEDIE
Momente teribile pentru jucătoarea din naționala de polo a României » Tatăl ei a murit pe front, în Ucraina: „Și-a apărat țara până la ultima suflare”
Ronaldo, la 39 de ani » 5 borne de neatins dintr-o carieră mitică
RONALDO, LA 39 DE ANI
Ronaldo, la 39 de ani » 5 borne de neatins dintr-o carieră mitică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  06 Februarie 2024, 11:12

Cred ca aceasta ziarista este angajata la voi in redactie doar pentru a scrie articole despre Prodanca !! Ne-am saturat de fiinta asta si de declaratiile ei ca de mere acre !! Chestia aia, precum ca ea l-a inventat pe Reghecampf este de un penibil absolut !! Este greu sa suporti faptul ca te-a lasat barbatul pentru una mai tanara si mai frumoasa, dar asta-i viata !! S-o fi saturat si omul ala de atat circ si scandal !!

Nicknack
Nicknack  •  06 Februarie 2024, 09:02

Cînd ți ai *** cu Alexa și iad cu pumnul colegele tale nu îți dădeau cu coatele?Am înțeles ai colege la fel că tine ...iai mîncat viața omului Laurențiu acum că este fericit nu îți place sigur..poate pentru el nu doar banii contează și cinstea pe care tu nu o ai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

o_bic
o_bic  •  06 Februarie 2024, 05:51

Sport frate,nu gluma acest articol

Vezi toate comentariile (11)
Comentează