FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Anamaria Prodan s-a decis! Ce jucători vin la Hermannstadt în vară: „E cel mai bun model”

Anamaria Prodan și-a creionat strategia pentru această vară. Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Anamaria Prodan și-a creionat strategia pentru această vară. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 20:33

Hermannstadt și-a făcut lista de achiziţii, iar Anamaria Prodan a vorbit deja cu colaboratorii săi pentru transferurile din vară.

Dacă scapă de retrogradare, Hermannstadt are planuri mari pentru sezonul următor. Principalul finanțator al clubului, Claudiu Rotar, a avut o întâlnire cu Anamaria Prodan și i-a dat liber la transferuri.

„Voi aduce jucători foarte buni, dar doar după ce antrenorul principal își va da acordul. Nu voi aduce altfel jucători la echipă”, a spus Ana, care nu are nicio funcție în cadrul clubului, în acte fiind înregistrată fiica acesteia, Rebecca.

Jucători din Spania și Portugalia la Hermannstadt

Din informațiile Gazetei, Rotar și Prodan s-au îndreptat spre filiera spaniolo-portugheză, acolo unde agentul are relații și cunoaște mai mulți jucători care ar putea ajunge în România și care ar accepta salarii lunare undeva între 2.000-5.000 de euro.

„Sunt mai mulți intermediari pe care-i știe și Ana și cu care clubul avea legături și în trecut. Modelul jucătorilor din Spania și din Portugalia este cel mai bun, pentru că pot obține referințe foarte bune de la alți jucători care au trecut p-aici. Uitați-vă, de ani de zile, CFR Cluj face spectacol cu fotbaliști veniți din această zonă”, spun cei din club.

S-au plătit salariile!

Mai mult, sibienii au 9 fotbaliști cărora le expiră acordurile la 30 iunie și cu care au început deja negocierile pentru prelungirea acestora până la finalul sezonului, în august. „Banii virați de familia Reghecampf au intrat în conturile clubului. Le-am plătit deja băieților un salariu, următorul o să intre la finalul lunii. Restul banilor vor ajunge la ei până la finele sezonului”, mai spun cei din club

"Vreau să ajut Hermannstadt și orașul Sibiu. E tot ce îmi doresc! Ca să cerem performanță trebuie să existe suport din partea noastră, a conducerii, și vom face totul pentru băieți" 
- Claudiu Rotar, finanțator Hermannstadt

VIDEO. Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Laurențiu Reghecampf, implicat direct la Hermannstadt? Răspuns tranșant: „Acolo nu este vorba despre Ana”

Vestea momentului în Liga 1! Propunerea lui Răzvan Burleanu: spectatori pe 10% din capacitatea stadioanelor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close