FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚII

Vestea momentului în Liga 1! Propunerea lui Răzvan Burleanu: spectatori pe 10% din capacitatea stadioanelor!

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 19:52

Diriguitorii LPF și FRF au avut astăzi o nouă întrunire cu reprezentanții Ministerului Sănătății, unde tema principală de discuție a fost prezența spectatorilor pe stadioanele din România. Liga 1 revine în acest week-end, fără fani în tribune. 

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a dezvăluit propunerea venită din partea Federației: aceea ca tribunele să fie populate cu fani pe 10% din capacitatea arenei. Acest lucru s-ar putea materializa în luna iulie. 

„S-a discutat aspectul legat de spectatori. A rămas ca în următoarele două săptămâni să evaluăm situaţia şi, în funcţie de ce se va întâmpla, e posibil ca în luna iulie să existe şi această variantă. 

FRF a venit cu o propunere interesată. 10% din capacitatea stadionului să fie cu spectatori, care pot avea acces la meciuri. Există doctori care sunt acolo, epidemiologi, care vor avea un punct de vedere. Dacă te raportezi la Arena Naţională, ai totuşi 5.000 de fani, e un număr rezonabil, ba chiar trebuie să vedem dacă există posibilitate din partea cluburilor de a controla accesul tuturor acestor fani. Vedem ce se întâmplă şi cu numărul de cazuri”, a declarat Justin Ștefan, potrivit sport.ro. 

Răzvan Burleanu: „La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri libere ”

Răzvan Burleanu a vorbit despre finala Cupei României, programată pentru 22 iulie, la Craiova, dar și despre ce presupune protocolul pe care l-a prezentat în cadrul ședinței de azi. 

„Depinde de accesul suporterilor pe stadion. Dacă ni se va permite să avem oameni la meci, atunci ne dorim să mergem la Craiova. 

Apoi, colegii din Comisia Medicală au lucrat pe un protocol care trebuie respectat. Nu susținem ca 500 de spectatori să fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, în baza unui protocol foarte bine stabilit. La fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere.

Biletul nu va fi cumpărat de la stadion, ci printr-un sistem electronic și va fi printat acasă. Noi oferim sprijinul, iar prioritatea noastră e asigurarea celor mai bune condiții! Nu vrem ca 500 de fani să fie la un loc. Și partea de mâncare și de băuturi de pe stadion e foarte bine reglementată”, a spus și Răzvan Burleanu, omul din fruntea Federației Române de Fotbal, potrivit sursei citate. 

Într-un interviu acordat vinerea trecută Gazetei Sporturilor, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, lăsase de înțeles că spectatorii vor putea reveni în trbune abia din toamnă

Match Preview Dinamo - Chindia Târgoviște

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR - FCSB. Gigi Becali își atenționează echipa înainte de derby-ul de la Cluj + mesaj pentru Klaus Iohannis: „Sper că o să își dea seama de asta”

EXCLUSIV Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a dialogat cu GSP despre reluarea Ligii 1: „Puteți controla o galerie și bucuria de la un gol?” + meciuri cu spectatori, abia din toamnă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  10 Iunie 2020, 13:52

Cred ca ar merge foarte bine si 30%,gradul de ocupare cu spectatori. Avem stadioane mari si spectatori foarte putini.L=Subscriu,ca pe unele stadioane,nu vin spectatori,nici 10%.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  10 Iunie 2020, 13:48

Cred ca ar merge foarte bine si 30%,gradul de ocupare cu spectatori. Avem stadioane mari si spectatori foarte putini.L=Subscriu,ca pe unele stadioane,nu vin spectatori,nici 10%.

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  10 Iunie 2020, 08:23

Personajul -Burleanu- incearca sa se bage in seama.... Pe cine intereseaza acest nimeni al fotbalului Romanesc, aparut in conditii mai mult decat discutabile.....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează