FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI

FOTO Anamaria Prodan nu se dezminte! Apariție controversată în tribune la Hermannstadt - Botoșani

Anamaria Prodan Reghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 19:56 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 21:26

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani) a asistat, alături de fiica Rebecca (21) la meciul dintre Hermannstadt și FC Botoșani, câștigat de sibieni cu 2-1.

Rebecca, șefa din acte de la Hermannstadt, s-a pozat alături de mama sa și de o prietenă în tribunele stadionului Municipal din Sibiu. Prezența acestora le-a purtat noroc elevilor lui Ruben Albes, care au răpus-o pe FC Botoșani, cu 2-1, într-un meci presărat cu greșeli de arbitraj.

În poza postată de Anamaria Prodan pe Instagram poate fi remarcat un detaliu interesant: impresara poartă o mască personalizată, de la casa de pariuri Superbet, unul dintre sponsorii echipei din Sibiu. Alegerea e una controversată, Anamaria și Laurențiu Reghecampf fiind acuzați în mai multe rânduri de legături cu mafia pariurilor. (Detalii AICI)

+45 FOTO

Anamaria Prodan, despre contul de pariuri al lui Laurențiu Reghecampf: „Mânca în restaurantul celor care trucau meciuri”

Alte știri din Liga 1:

FCSB. Mesaj pentru Adi Petre, după ce a fost umilit din nou de Gigi Becali: „Îți faci rău singur! PLEACĂ!”

Dinamo, decizie finală în privința lui Diego Capel! Anunțul lui Pablo Cortacero

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
sala_dalles
sala_dalles  •  29 Septembrie 2020, 04:58
Postat de betaalfa pe 28 Septembrie 2020, 22:58

Iar daca isi pune in cap, ca e si ambitioasa, in 2-3 ani se bate la titlu si ii pupa toti talpile toti "oamenii de fotbal"

Tu esti ruda !

139226857413709
Maximilian Alforno  •  28 Septembrie 2020, 23:32

asa ba...ma miram ca nu aparuse cap de mop pe pagina asta de kko de cam mult timp...

betaalfa
betaalfa  •  28 Septembrie 2020, 22:58

Iar daca isi pune in cap, ca e si ambitioasa, in 2-3 ani se bate la titlu si ii pupa toti talpile toti "oamenii de fotbal"

Vezi toate comentariile (11)
Comentează