FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluirile fotbalistului dat afară de Petrescu: „M-a sunat să spună că a făcut o greșeală, dar pentru mine totul s-a terminat”

Anas Tahiri(dreapta)
Foto: Imago
Anas Tahiri(dreapta) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 11:23 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 12:25

Anas Tahiri (26 de ani), fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, ajuns acum în Olanda la Heerenveen, a vorbit despre modul cum a fost tratat de Dan Petrescu la campioana României.

Adus liber de contract în vară la Cluj de Marius Șumudică, Tahiri nu s-a bucurat de încredere din partea lui Dan Petrescu. După ce „Bursucul” s-a întors la CFR, marocanul a fost scos rapid de pe lista de Liga 1.

MM Stoica a comentat ultimul amical al CFR-ului: „Dan Petrescu e cel mai fericit că a luat 3 goluri. «Rezultat-mănușă» pentru el”
CFR CLUJ
MM Stoica a comentat ultimul amical al CFR-ului: „Dan Petrescu e cel mai fericit că a luat 3 goluri. «Rezultat-mănușă» pentru el”

Acum, după ce Tahiri a plecat de la CFR, mijlocașul a dezvăluit cum Dan Petrescu l-a sunat să-și ceară scuze pentru decizia luată, promițându-i că se va baza pe el din această iarnă.

Anas Tahiri: „Petrescu m-a sunat să-mi spună că a făcut o greşeală”

„De la începutul pregătirii și până după primele patru jocuri, m-am simțit grozav la Cluj. Am primit minute, am marcat rapid și am dat și un assist. Eram lideri în competiție, dar ratarea Champions League și Europa League a fost fatală pentru antrenorul Șumudică. 

Apoi a venit un nou antrenor, Dan Petrescu, care a adus zece jucători noi și consecințele au fost grave. În România, cluburile trebuie să depună o listă de 25 de jucători, înainte de 30 august, pe care doresc să-i folosească, iar eu, alături de mulţi alţii care au fost aduşi de antrenorul anterior nu eram pe lista respectivă. 

Petrescu a sosit pe 28 august şi, fără să mă vadă la treabă sau să mă întrebe, pur şi simplu m-a dat deoparte. Eram uimit, dar neputincios. Petrescu a primit «undă verde»  de la conducere după sosirea sa şi nimeni nu a fost împotriva deciziilor sale. 

După o săptămână şi jumătate de antrenament, antrenorul m-a sunat să-mi spună că a făcut o greşeală nepunându-mă pe listă. El a vrut să modifice lista luna asta, când sunt permise ajustări. 

Dar pentru mine totul s-a terminat. Din momentul în care a luat decizia de a mă da afară fără motiv, pentru mine a fost clar că trebuie să plec. Pur şi simplu nu mai aveam chef să stau într-un asemenea mediu”, a declarat Tahiri potrivit hln.be

A plecat la Heerenveen

Iarna aceasta Tahiri a revenit astfel în Țările de Jos, țara unde a evoluat timp de 3 ani, pentru RKC Waalwijk, înainte să vină în România.

Acesta a semnat cu Heereveen un contract pe următorii 2ani și jumătate. Heerenveen ocupă locul 10 în Eredivisie, liga de elită din Țările de Jos, cu 25 de puncte adunate în 19 etape.

Citește alte știri din Liga 1:

Ce se întâmplă cu Deian Sorescu » Giovanni Becali, detalii despre transferul de la Dinamo

MM Stoica a comentat ultimul amical al CFR-ului: „Dan Petrescu e cel mai fericit că a luat 3 goluri. «Rezultat-mănușă» pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
wearethechampions
wearethechampions  •  16 Ianuarie 2022, 15:36
Postat de borat. pe 16 Ianuarie 2022, 15:11

Totul e zdruncinat, cand vine vorba de tine. Nu e vreo surpriza.

Zi ma si tu ceva cat de cat inteligent. E chiar asa greu? Macar peste grupa mica, stim ca nu putem avea pretentii de prea mult...

borat.
borat.  •  16 Ianuarie 2022, 15:11
Postat de wearethechampions pe 16 Ianuarie 2022, 14:49

Nu credeam ca pot exista 2 la fel de prosti ca meme. Dar uite, tu reusesti sa-mi zdruncini convingerile :)))))

Totul e zdruncinat, cand vine vorba de tine. Nu e vreo surpriza.

tororosso
tororosso  •  16 Ianuarie 2022, 15:00
Postat de dora pe 16 Ianuarie 2022, 14:31

E buneee prafurile pentru unii...cum poti debita ca ”uite că la Heerenveen este titular meci de meci și are la activ 5 goluri ” cand omul a semnat abia cu 9 zile acolo si a jucat intrun singur meci -in care nu a marcat !

...Până să semneze cu CFR a jucat la RKC Waalwijk ! unde a fost titular (5goluri )

Vezi toate comentariile (18)
Comentează