FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

MM Stoica a comentat ultimul amical al CFR-ului: „Dan Petrescu e cel mai fericit că a luat 3 goluri. «Rezultat-mănușă» pentru el”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 21:50 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 23:18

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, spune că rezultatul din cel mai recent amical al celor de la CFR Cluj, 4-3 cu UD Alzira, i-a venit „mănușă” lui Dan Petrescu (54).

Mihai Stoica îl cunoaște bine pe Dan Petrescu, antrenorul principalei rivale din Liga 1 a FCSB-ului. Cei doi au colaborat cu mare succes la Unirea Urziceni în finalul anilor 2000.

Întrebat despre rezultatul din ultimul amical al ardelenilor, 4-3 cu UD Alzira, echipă din liga a 4-a iberică, MM Stoica a surprins, susținând că rezultatul l-a mulțumit pe Dan Petrescu, întrucât i-a oferit motive să-i apostrofeze pe jucători.

Octavian Popescu, „victima” revenirii lui Florinel Coman: „Am discutat cu el despre asta”
FCSB
Octavian Popescu, „victima” revenirii lui Florinel Coman: „Am discutat cu el despre asta”

Mihai Stoica: „Dacă merge treaba prea bine, Dan Petrescu inventează ceva”

„Știi cum văd rezultatul? Mănușă pentru Dan Petrescu. E genul de antrenor care, dacă treaba merge prea bine, inventează ceva ca să poată critica jucătorii, să-i monteze mai bine. Cred că e cel mai fericit om că a luat goluri. Se bucura mai mult la golurile celor din liga a 4-a decât la golurile sale.

A făcut el ceva să ia goluri. Îmi amintesc că jucam cu Slobozia la un moment dat și îi făcea praf pe jucători după meci. Tot timpul inventează...

Oricum, și dacă băteau cu 6-0, cum au bătut-o pe Mediaș, el era tot nemulțumit, că e ceva în neregulă. La Petrescu, orice se întâmplă e o nenorocire”, a declarat Stoica la Telekom Sport.

Petrescu este genial, credeți-mă! E în stare să lucreze un sistem în două zile și să apară cu el. Își alege jucători care-l înțeleg! O spun cu părere de rău, dar ăsta e adevărul.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Petrescu și MM Stoica se întâlnesc etapa viitoare 

În altă ordine de idei, Dan Petrescu și Mihai Stoica vor fi adversari în următoarea etapă a Ligii 1. Duminică, pe 23 ianuarie, va avea loc derby-ul FCSB - CFR Cluj. Momentan, vișiniii sunt primii în Liga 1, cu 57 de puncte, 10 peste FCSB. 

VIDEO » Adrian Porumboiu despre Dan Petrescu: „Îmi pare rău că nu l-am avut la Vaslui”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gică Hagi în „taxează” pe Ionel Ganea: „Ofertă pentru George?”

Rapid București bifează un nou transfer » Jakub Vojtus a semnat cu giuleștenii: „Am simțit că putem face împreună ceva wow”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
368023036732853
Iuga Mircea  •  16 Ianuarie 2022, 06:29

Petrescu mai inventează ceva ,MM ,bârfește,diferența e de 10 puncte! CFR-ul a dat 4 goluri,fcsb-ul s-a chinuit cu Mioveni (0-0),asta să vadă Stoica nu ce fac alții!!!

wearethechampions
wearethechampions  •  16 Ianuarie 2022, 05:16

Lasa meme, ca isi face plunul cu voi.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  16 Ianuarie 2022, 00:47

Păi la echipa lui e de decor. Îi dă Becali niște bani că sunt cunoștințe vechi, știe prea multe și are cheltuieli cu fii-sa și alte surse de venit zero (pardon, niște mărunțiș de la TV)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează