FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj s-a distrat cu Gaz Metan, în primul meci după revenirea lui Dan Petrescu: „E rău că i-am bătut cu 6-0”

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021 20:20 / Actualizat duminica, 05 septembrie 2021 20:54

CFR Cluj s-a impus de o manieră categorică la primul meci după revenirea lui Dan Petrescu la echipă. Campioana României a învins-o fără drept de apel pe Gaz Metan Mediaș, 6-0, într-un amical disputat duminică.

Dan Petrescu a revenit pe banca lui CFR Cluj și a folosit un prim 11 în care au apărut mai mulți jucători transferați recent, precum Florin Ștefan, Nana Boateng, Mihai Bordeianu sau Emmanuel Culio. De asemenea, Andrei Burcă, revenit după accidentare, a evoluat și el pentru „feroviari”.

Clujenii nu le-au dat nicio șansă medieșenilor în timpul partidei. Rând pe rând, Dennis Rusu (29), Debeljuh (49), Deac (52), Cestor (56, 60) și Fica (70) au înscris pentru CFR.

Cum a arătat CFR în amicalul cu Gaz Metan: 
Bălgrădean - Graovac, Burcă, Cestor, Fl. Ștefan - Nana Boateng, Bordeianu - Deac, Culio, Rusu - Debeljuh

Pentru clujeni au mai evoluat Ciobotariu, Bouhenna, Fica, Costache, Gîdea, Hoban, Omrani, Itu, Figueiredo.

Dan Petrescu, laude pentru elevii săi după meci

„Cred că e prima oară într-un amical când câștig cu 6-0. A fost atitudine bună în antrenamente,. S-au antrenat foarte bine, au jucat foarte bine, prima repriză echilibrată. 

Cei de la Gaz Metan a jucat foarte bine în prima repriză, după care au încercat să atace mai mult, iar noi am profitat de spațiile avute. Nu mă așteptam să bat cu 6-0, pentru că Mediaș nu e echipă chiar așa de slabă. Băieții au avut poftă mare de joc, chiar nu am ce să reproșez nimănui astăzi. Toți au jucat foarte bine, n-am ce să zic. 

Pe Culio și Bordeianu îi cunosc foarte bine, pe Boateng l-am studiat bine, e un campionat nou, nu îi va fi ușor. Nu am găsit ceva negativ azi. Da, și Burcă. A fost un alt lucru foarte bun. Pentru mine, săptămâna viitoare va fi cel mai rău rezultatul ăsta.

Bați 6-0, vor crede băieții că le știu pe toate, iar la Botoșani va fi un meci pe viață și pe moarte contra unei echipe care sigur va fi în play-off și sigur se va bate la primele trei locuri", a spus Dan Petrescu, pentru CFR TV, după meci.

Citește alte știri din Liga 1:

Ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Deian Sorescu refuzată de Dinamo: „Nu am fi surprinși dacă ar ajunge la FCSB”

Dan Petrescu a asigurat că Omrani rămâne la CFR Cluj, dar turcii îi anunță transferul: „500.000 de euro sacrificați de club”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  06 Septembrie 2021, 19:27

in mamaLiga1 zmei, afara vai de ei... 6-0 cu Gazu si afara va ascud mingea sarbii si elvetienii! debia au trecut de cei din Gibraltar apoi au venit sarbii de la Steaua Rosie, care i-a maturat pe CeFeRisti: 4-0 la Belgrad si 1-2 la Cluj!! Noapte buna!!

adrianyo
adrianyo  •  05 Septembrie 2021, 21:43

Bravo! Atitudinea si increderea fac 50% din drum spre victorie..si conteaza 100% pt suporteri la un meci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează