FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu, „victima” revenirii lui Florinel Coman: „Am discutat cu el despre asta”

Florinel Coman și Octavian Popescu // foto: Imago Images
Florinel Coman și Octavian Popescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 21:31 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 21:47

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, anunță că Octavian Popescu (19) va evolua în banda dreaptă a atacului odată cu revenirea lui Florinel Coman (23) în primul 11. 

Revenirea lui Florinel Coman, absent în cea mai mare parte a actualului sezon din cauza unei accidentări, va provoca schimbări în echipa de start a vicecampioanei. Un indiciu a fost oferit astăzi, la amicalul cu CS Mioveni, în care Octavian Popescu a început ca extremă dreapta, iar Florinel Coman în partea stângă.

Dacă cei doi rămân sănătoși, se pare că aceasta va fi configurația atacului și de acum înainte. Mihai Stoica a anunțat că a discutat deja cu Octavian Popescu în acest sens și îl consideră pe tânărul fotbalist capabil să aibă evoluții bune și-n dreapta, deși el este mijlocaș stânga de meserie. 

MM Stoica cere testare în Liga 1 și se teme ca FCSB să nu ia Covid în derby: „CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi!”
fcsb
MM Stoica cere testare în Liga 1 și se teme ca FCSB să nu ia Covid în derby: „CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi!”

Mihai Stoica: „Coman nu poate juca în dreapta, Octavian Popescu se descurcă fără probleme”

„Coman nu poate să joace în dreapta, Octavian da, se descurcă fără niciun fel de problemă. Am bătut-o pe CFR, 3-0, cu Octavian în partea dreaptă și Coman în stânga. Coman a mai jucat #9 la juniori, a fost încercat și la noi, dar nu e de acolo. Este atacant lateral stânga, indiscutabil.

Sigur, lui Popescu îi convine mai mult în stânga, dar chiar am discutat despre asta cu el. I-am spus: «trebuie să fii la fel de bun și în partea dreaptă».

El e un jucător dezechilibrant, nu e liniar. OK, n-are explozia lui Coman, deși viteza o are mai bună. Va putea juca și acolo, fără niciun fel de problemă. Dacă rămânem în 4-3-3, poate juca și inter, pentru că are viziune. Există jucători care pot juca doar ca atacanți laterali, dar jucători care pot fi și interi”, a spus MM Stoica la Telekom Sport. 

Cu CFR vor juca fotbaliștii care sunt 100%. Nu e un meci pe care să-l joci cu numele, e meci în care va fi luptă mare.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Asta înseamnă că Andrei Cordea, adesea titular în banda dreaptă a atacului celor de la FCSB, iese din schemă. 

Cum va arăta formula standard a vicecampioanei: A. Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Șut, Fl. Tănase - Oct. Popescu, Keșeru, Coman 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Noi detalii despre situația lui Florin Tănase la FCSB » Anunț categoric: „Nu pleacă!”

Ignorat de Becali? MM Stoica, luat prin surprindere de transferul pregătit de FCSB: „Poate merge la Gigi fără să ştiu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
torinezul
torinezul  •  16 Ianuarie 2022, 12:54
Postat de cornelcc pe 16 Ianuarie 2022, 12:17

Artimetica te omoara! Altfel, esti “deosebit” de destept!

Pe tine, prostia te omoara.Tu esti Romcarton MM?

cornelcc
cornelcc  •  16 Ianuarie 2022, 12:17
Postat de remarque pe 16 Ianuarie 2022, 11:24

s-o ia pas cu pas. Mai intai sa ia titlul 6. Dupa aia, daca mai treieste Gigi Becali 21 de ani, daca nu se plictiseste de fotbal si daca FCSB va castiga 22 de titluri consecutive, va ajunge sa contabilizeze si titlul cu nr 27. Uniti

Artimetica te omoara! Altfel, esti “deosebit” de destept!

ortega
ortega  •  16 Ianuarie 2022, 12:14

Revine croncanul ? Nu mai prind behy paly-off-ul ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează