FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica cere testare în Liga 1 și se teme ca FCSB să nu ia Covid în derby: „CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi!”

Mihai Stoica (56 de ani), se teme că jucătorii bucureștenilor pot fi îmbolnăviți de cei de la CFR Cluj, în primul derby al anului
Mihai Stoica (56 de ani), se teme că jucătorii bucureștenilor pot fi îmbolnăviți de cei de la CFR Cluj, în primul derby al anului

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 18:03 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 20:04

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica (56 de ani), se teme că jucătorii bucureștenilor pot fi îmbolnăviți de cei de la CFR Cluj, în primul derby al anului.

Oficialul roș-albaștrilor spune că meciul dintre cele două echipe ar putea crea un adevărat dezastru în lotul celor de la FCSB, dacă jucătorii CFR-ului vor intra bolnavi pe teren. 

Mihai Stoica se teme că jucătorii CFR-ului pot juca fiind asimptomatici

De ce a lipsit Florin Tănase de la amicalul cu CS Mioveni » Gazeta a aflat motivul
FCSB
De ce a lipsit Florin Tănase de la amicalul cu CS Mioveni » Gazeta a aflat motivul

Managerul celor de la FCSB s-a legat de faptul că jucătorii vaccinați nu trebuie să se testeze, iar aceștia pot intra pe teren chiar dacă sunt bolnavi și asimptomatici: „În momentul în care nu reinstaurezi regula testelor, e foarte periculos pentru toată lumea, inclusiv pentru cei nevaccinaţi.

Uite, CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi. Şi când vorbim de 150.000, poate sunt și milioane de asimptomatici. Cred că cei care se testează sunt cei care au simptome, că nu vin eu din senin, nevaccinat, să mă testez dacă n-am simptome.

Vine CFR, nu se testează, că nu trebuie să se testeze, sunt toţi vaccinaţi sau au certificat verde. Joacă cu noi, e posibil să fie pozitivi şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului şi să pierdem cu 0-3 următorul meci, pentru că la noi nu se mai poate amâna. Nu e normal să se testeze măcar la săptămână? Dar să se testeze!

Noi i-am testat pe cei vaccinaţi, pentru ca nu cumva să fie asimptomatici printre ei şi să-i infecteze pe ceilalţi. Ar trebui să punem mai mult preţ pe starea de sănătate a fotbaliştilor şi a celor de lângă ei. Nu i-am testat doar pe cei care au avut acum 3 luni boala. E complicat şi e clar că nu se va schimba nimic, vom juca fără teste”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Ce spune protocolul FRF

  • Un joc amânat poate fi reprogramat cel mult o singură dată.
  • Fiecare joc poate fi reprogramat o singură dată, în prima dată disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile de la data programării inițiale, urmând ca organizatorul de competiții să stabilească datele disponibile.
  • Dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfășura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 0-3.

Meciul dintre FCSB și CFR se va juca duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00. Clujenii au un avans de 10 puncte față de rivalii la titlu, iar în cazul unei victorii ar deveni mari favoriți la câștigarea campionatului.

Articol de Adrian Duță

FCSB, taxată după amicalul cu Mioveni: „Nu sunt pregătiți să joace un meci de 90 de minute”
FCSB - MIOVENI
FCSB, taxată după amicalul cu Mioveni: „Nu sunt pregătiți să joace un meci de 90 de minute”
Singura șansă a celor de la FCSB să ia titlul: „CFR ar putea fi încurcată doar de COVID”
FCSB
Singura șansă a celor de la FCSB să ia titlul: „CFR ar putea fi încurcată doar de COVID”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
189254898748309
Claude SH  •  16 Ianuarie 2022, 10:12
Postat de Doru Alin pe 15 Ianuarie 2022, 20:56

Se mai spune ca cei de la Craiova inca mai spera la titlu. Iti vine sa crezi?

La 25 de puncte distanta sunt mai aproape de retrogradare decât de titlu. Cei de la CSU au fumat ceva bun, de calitate.

189254898748309
Claude SH  •  16 Ianuarie 2022, 09:44
Postat de misterverde pe 16 Ianuarie 2022, 06:50

Daa .. numai Istvan Kovacs ne baga 2 ... plus jucătorii de la CFR care or să rupă toate picioarele. Care o să le întâlnească .. așa că aveți grijă .. nu sunteți în siguranță nici în. Tribuna ... CFR este campioana la rupt picioare și coate n gura .. slabi la fotbal .. dar în România .. nu ai nevoie sa ști fotbal .. pentru asta ai Istvan Kovacs:) In europa e problema .. acolo nu au Istvan Kovacs :))))

Se pare ca va fi Hațegan. Dar asta nu va justifica atitudinea de cerșeală, de muieri obosite, gata sa se arunce la orice atingere. Ar trebui sa profitați din meciurile cu CFR, o echipa europeana, în fapt Campionii României. Ar trebui atât Fcsb cât și CSU Craiova sa vadă aceste meciuri drept test dacă pot sa facă față în Europa.

torinezul
torinezul  •  16 Ianuarie 2022, 09:40

Romcarton uita ca anul trecut DOAR fcsb nu a facut cantonamentul in Romania!!! Si nu au iesit sa spuna ca au facut teste . Oare ce functie are la 4 consoane, fcsb, acest Romacarton? A devenit trompeta lui jijica.El, subinginerul cu studii superioare, sluga la unul cu 8 clase.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează