FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Singura șansă a celor de la FCSB să ia titlul: „CFR ar putea fi încurcată doar de COVID”

Octavian Popescu în duel cu Andrei Burcă
Foto: GSP
Octavian Popescu în duel cu Andrei Burcă Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 11:39 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 12:24

CFR și FCSB sunt și anul acesta singurele echipe care se luptă pentru titlul de campioană a României. Distanța uriașă, de 10 puncte, dintre cele două formații îl determină pe Helmuth Duckadam, portarul de legendă al Stelei, să considere că ardelenii sunt ca și campioni.

Duckadam este de părere că CFR este o echipă prea puternică în acest moment pentru FCSB, acesta spunând că singura șansă a elevilor lui Toni Petrea de a-și asigura titlul cu numărul 27 este ca „feroviarii” să aibă probleme de lot cauzate de pandemia de coronavirus.

Ignorat de Becali? MM Stoica, luat prin surprindere de transferul pregătit de FCSB: „Poate merge la Gigi fără să ştiu
FCSB
Ignorat de Becali? MM Stoica, luat prin surprindere de transferul pregătit de FCSB: „Poate merge la Gigi fără să ştiu"

„FCSB ar trebui să cam uite de titlu. CFR ar putea fi încurcată doar de COVID, nu cred că altcineva poate să îi încurce. Nu văd cum CFR ar putea să piardă titlul anul acesta. E meciul direct, în cazul în care CFR pierde, să zicem că se relansezaă puțin campionatul, dar dacă CFR nu pierde, atunci chiar s-a terminat”, a declarat Helmuth Duckadam potrivit sport.ro.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj

FCSB a pus în vânzare, în regim online, biletele pentru meciul cu CFR Cluj din etapa 22 a Ligii 1. Partida este programată duminică, 23 ianuarie, începând cu ora 20:00, și va avea loc pe Arena Națională.

FCSB va disputa primul meci din noul an cu spectatori în tribune. Vicecampioana României a pus în vânzare online biletele pentru meciul cu CFR Cluj din etapa 22. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul bilete-fcsb.ro, prețurile lor fiind:

  • Peluză - 20 LEI
  • Tribuna 2 - 35 LEI
  • VIP 3 - 50 LEI
  • VIP 2 - 75 LEI
  • VIP 1 - 100 LEI

La meciul dintre FCSB și CFR Cluj vor putea asista spectatori în limita a 30% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical. Adică maximum 16.700 de persoane. 

Pentru a asista la meci, fanii trebuie să fie ori vaccinați împotriva COVID-19 cu schema completă și să fi trecut 10 zile de la acel moment, ori să prezinte dovada că se află în în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu COVID-19.

Citește alte știri din Liga 1:

Lovitură dură pentru Dinamo » Care e starea lui Eșanu și de ce „câinii” sunt disperați să-l aducă pe Figueiredo

Arlauskis poate prinde un supertransfer » Cine-l vrea pe portarul care se antrenează cu Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  15 Ianuarie 2022, 13:29

Stati binisor! Chiar si cu COVID tot nu-i incurca. Pentru ca Becali e maestru in ai bramburi pe-ai lui. Asa ca pana nu se calugareste FCSB va lua numai ”praful de pe toba”. La anu si la multi ani nea Jiji!!! Da-i nainte fara grija. Deja ai recunoscut ca anul asta nu mai ai nici o grija... Asa ca iar esti fericit... In capul tau... Ca de obicei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează