FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MIOVENI

FCSB, taxată după amicalul cu Mioveni: „Nu sunt pregătiți să joace un meci de 90 de minute”

FCSB - Mioveni, 0-0 +6   FOTO
FCSB - Mioveni, 0-0

Articol de , - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 14:39 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 15:25

FCSB a remizat în singurul amical al iernii, scor 0-0, împotriva celor de la CS Mioveni. La finalul jocului de pregătire de la Buftea, jucătorii lui Alexandru Pelici nu au fost impresionați de modul cum s-au prezentat adversarii lor.

Alexandru Buziuc, fost jucător la FCSB și actualul atacant al Mioveniului, s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale în fața roș-albaștrilor, despre care acesta consideră că încă nu sunt pregătiți fizic pentru a duce un meci întreg.

3 concluzii după amicalul celor de la FCSB » Atacul e ieşit din formă + ce soluţii a găsit Petrea pentru flancurile apărării
FCSB
3 concluzii după amicalul celor de la FCSB » Atacul e ieşit din formă + ce soluţii a găsit Petrea pentru flancurile apărării

„A fost bine din punct de vedere fizic pentru că am terminat fără probleme, fără accidentări, ținând cont de meciul cu Dinamo în care au fost câteva accidentări. A fost greu și pentru că trebuia să jucăm pe iarbă, dar a fost înghețat și ne-am mutat aici, nu eram obișnuiți și nici nu ne așteptam. E important că nu am luat gol, am jucat bine tactic. 

Acum trebuie să pregătim meciul oficial. A arătat bine tabela dacă ținem cont că am jucat cu FCSB, dar a fost un meci amical și nu a contat așa de mult. S-au chinuit cu noi pentru că vin după o perioadă de cantonament, de acomodare. 

Cred că nu sunt pregătiți să joace un meci de 90 de minute. Cred că dacă fac o pregătire bună și sunt concentrați… Cred că titul o să se decidă la meciul cu CFR”, a declarat Alexandru Buziuc.

Alexandru Pelici: „Jocul ne-a arătat că suntem pregătiți să începem bine”

De meci a vorbit și Alexandru Pelici, care este încrezător în parcursul echipei sale în campionat după jocul din această partidă.

„Nu analizăm prin prisma rezultatului, ci al jocului. Am făcut o primă repriză bună. Avem mulți jucători accidentați și trebuie să găsim soluții. Sperăm să reușim asta pentru că trebuie să luăm cele 3 puncte cu Clinceni. Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din România, o echipă care începe cu un meci de foc. 

Ne dă speranțe că putem și noi să începem bine campionatului. Jocul ne-a arătat că suntem pregătiți să începem bine”, a spus și antrenorul argeșenilor.

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB » „Câinii” au decis pe ce stadion se va juca meciul

Ultimele noutăți de la Dinamo: cum forțează Filip plecarea, ce jucător a anunțat că vrea să rămână, dar nu a venit la antrenament și cine e comparat cu Omrani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează