FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimele noutăți de la Dinamo: cum forțează Filip plecarea, ce jucător a anunțat că vrea să rămână, dar nu a venit la antrenament și cine e comparat cu Omrani

Foto: Elena Driu
Foto: Elena Driu

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 13:19 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 15:10

Dinamo are meci diseară, de la ora 18:00, cu Farul Constanța, amicalul contra formației lui Gheorghe Hagi fiind ultimul al roș-albilor înaintea startului sezonului, vinerea viitoare, în Trivale, cu FC Argeș. Flavius Stoican are numeroase probleme de efectiv în acest start de 2022. 

În privința formulei pe care are de gând s-o afișeze în amicalul cu „marinarii”, Stoicanetti și dinamoviștii vor vedea la lucru câteva noi transferuri. Cu Mioveniul (0-2), a jucat Răzvan Patriche. Cu Farul, vor mai intra pe teren Marius Tomozei, fundaș dreapta, dar și Alin Buleică, și Nemanja Petrovic, jucători ofensivi sosiți în probe.

Conform informațiilor GSP.ro, extrema dreapta este apreciată de către staff-ul tehnic, după antrenamentele acestei săptămâni, dacă nu va apărea un scurtcircuit în aceste zile, Alin Buleică va semna și el cu Dinamo.

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!
DINAMO
Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!

Optimism la Dinamo pentru Balthazar Pierret: „Și Omrani a venit din Liga 3”

Legat de mijlocașul francez Balthazar Pierret, sosit deunăzi la Dinamo, el face antrenament separat momentan. Va fi o opțiune pentru primul meci oficial al sezonului, dar nu intră în calcule pentru amicalul cu Farul. A efectuat doar o singură ședință de pregătire de când a ajuns la București. Pierret va semna și va fi prezentat oficial de Dinamo în zilele următoare.

Chiar dacă vine de la penultima clasată din liga a treia franceză, jucătorul este foarte apreciat de către cei din Ștefan cel Mare. 

„Am văzut mai multe meciuri, în care se vede că are calitate. Și Omrani când a semnat cu CFR Cluj a venit din postura de jucător de liga a treia, Marseille îl trimisese în eșalonul inferior, iar acum este unul dintre cei mai buni din România. Pierret e fotbalist, bagă materiale, are și viziune, un real câștig”, au transmis oficialii dinamoviști pentru GSP.

Dinamo e „Spitalul de Urgență”

Ricardo Grigore a fost răcit câteva zile, a revenit la antrenamente pe sintetic, dar de bine ce s-a întors la pregătiri, s-a plâns că are probleme la tendoane! 

La rândul său, Gabriel Torje, unul dintre fotbaliștii importanți ai ”câinilor”, nu s-a antrenat deloc în ultimele zile și nu va juca nici contra lui Gică Hagi, staff-ul tehnic anunțând că este răcit. El se pregătește separat, așa cum a prezentat el însuși pe pagina sa de Instagram. 

Totodată, Steliano Filip nu se mai antrenează cu echipa, vrea să plece, a transmis că-și va lua un week-end liber, forțând plecarea din Ștefan cel Mare. Michel Espinosa s-a întors în România, nu vrea să rezilieze, se pregătește separat alături de Nikos Kainourgios, cei doi pozând bucuroși, pe InstaStory, de la antrenamentul pe care l-au efectuat la Săftica.

Iar Marko Nunic s-a sucit: după ce a spus că are ofertă să plece, așteptând rezilierea, azi a transmis că vrea să continue, dar nu a mai sosit la antrenamente

VIDEO Cine era numărul 1 la distracție în echipa lui Dinamo? Hristu Chiacu: „Râdeam cu el peste tot!”

Citește și: 

EXCLUSIV Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

EXCLUSIV Lovitură pentru Dinamo: un titular stă o lună pe bară » Negocieri în weekend pentru înlocuitor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  15 Ianuarie 2022, 22:43

Cortacero e ignorat de Zavaleanu si vrea sa se retraga de tot. Pe Negoita nu-l mai intereseaza Dinamo

1050226695802040
Ionut Visan  •  15 Ianuarie 2022, 18:10

Au zis ca sunt 4 INVESTITORI care vor să preia DINAMO.Unde sunt ca nu ii vedem.Cortacero nu te lasa,mergi pana la capat.Nici macar nu da nimic scris ca se vinde pe un anumit pret Dinamo.Cortacero nu poate vinde nimic fara acordul lui Negoita.

366819671911840
Gabi Ddb  •  15 Ianuarie 2022, 17:21

Cine refuză să se antreneze merită să fie amendat. Mureșan e președinte nu lider de sindicat să se tot roage de jucători.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează