FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo e KO pe un post-cheie! Probleme mari pentru Stoican: ar putea folosi un debutant la primul meci oficial din 2022

Flavius Stoican are mari bătăi de cap înainte de reluarea Ligii 1 / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Flavius Stoican are mari bătăi de cap înainte de reluarea Ligii 1 / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 17:34 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 20:30

Dinamo riscă să înceapă oficial 2022 fără un portar cu experiență, după ce Iliev a anunțat că nu mai vrea să joace, iar Mihai Eșanu s-a accidentat. Astfel, Ștefan Fara ar urma să debuteze în Liga 1, în timp ce rezervă ar fi Eduard Chioveanu, adus de la juniori. 

Dinamo va juca sâmbătă cu Farul Constanța, de la ora 18:00, în al doilea amical al iernii, iar vinerea viitoare va debuta oficial în 2022, cu o deplasare dificilă în Trivale, unde o va întâlni pe FC Argeș.

Transferurile nu i-au impresionat însă pe fani. Flavius Stoican încearcă să remonteze situația prin optimism, însă realitatea e că roș-albii n-au tras la poartă în amicalul cu Mioveni (0-2), contracandidată la retrogradare.

Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican
DINAMO
Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

Dinamo, KO între buturi

Iar ghinionul a lovit din nou crunt „haita”! Practic, roș-albii n-au mănuși sigure în preajma debutului din noul an, iar situația are accente dramatice. 

Plamen Iliev se antrenează separat, după ce s-a plâns că nu mai poate mental să-și continue angajamentul cu Dinamo. Conducerea clubului l-a anunțat însă să vină cu o ofertă, întrucât, fiind în insolvență, roș-albii nu se pot despărți gratis, în orice condiții, de jucători. 

Conform informațiilor GSP.ro, Mihai Eșanu, văzut drept titularul postului în ediția de primăvară, s-a lovit la unul dintre degete și nu va apăra în amicalul de sâmbătă de la malul mării.

Jucătorul, în care staff-ul tehnic are mare încredere, va fi menajat câteva zile, după ce s-a accidentat înaintea plecării spre Litoral. „Câinii” speră să-l recupereze la timp pentru runda cu piteștenii. 

Situația e la limită”, s-au plâns dinamoviștii. Este un moment teribil. 

Ștefan Fara va apăra în amicalul cu Farul de sâmbătă, portarul de 20 de ani fiind promovat ca, la nevoie, să apere și în Trivale. Ar fi debutul lui în Liga 1!

Dinamo e KO pe un post-cheie! Probleme mari pentru Stoican: ar putea folosi un debutant la primul meci oficial din 2022
Ștefan Fara / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

13 meciuria adunat Fara ca rezervă la Dinamo, în Liga 1, în actuala ediție

Fostul campion la juniori nu a jucat până acum decât până la nivelul eșalonului secund, având și aici puține meciuri, la Farul, când echipa era în Liga 2. Iar „rezervă” este Eduard Chioveanu, 16 ani, promovat de curând la antrenamentele primei echipe!

2 goluripe meci a fost media golurilor încasate de Eșanu în prima parte a sezonului, 26 în 13 partide jucate

Dinamo e „Spitalul de Urgență”

Problemele de lot nu se limitează doar la cele dintre buturi. Ricardo Grigore a fost răcit câteva zile, a revenit la antrenamente pe sintetic, dar de bine ce s-a întors la pregătiri, s-a plâns că are probleme la tendoane! 

La rândul său, Gabriel Torje, unul dintre fotbaliștii importanți ai „câinilor”, nu s-a antrenat deloc în ultimele zile și nu va juca nici contra lui Gică Hagi, staff-ul tehnic anunțând că este răcit. El se pregătește separat.

Totodată, Steliano Filip nu se mai antrenează cu echipa, vrea să plece. Espinosa s-a întors în România, nu vrea să rezilieze, se pregătește separat alături de Kainourgios.

Iar Nunic s-a sucit: după ce a spus că are ofertă să plece, așteptând rezilierea, azi a transmis că vrea să continue, dar nu a mai sosit la antrenamente.

VIDEO Momentul în care Bogdan Rusu e lovit de Mihai Eșanu, în amicalul Dinamo - Mioveni 0-2

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

Ce se întâmplă cu Filip și Iliev, fotbaliști care vor să plece de la echipă. Conducerea lui Dinamo e fermă: „Nu acceptăm niciodată așa ceva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
514091889218839
Mihai Buzea  •  15 Ianuarie 2022, 11:12

Păi nu-l are pe burleanu în poartă????

dvd1
dvd1  •  15 Ianuarie 2022, 00:58

Dinamo nu e nici un KO, Dinamo e perfect OK. Retrogradarea e gata demult

creeperno115
creeperno115  •  14 Ianuarie 2022, 22:38

Stai linistit ca Dinamo se va desfiinta la fel ca anii trecuti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează