FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-2

FOTO EXCLUSIV Scene dure în amicalul lui Dinamo de azi: fotbalist făcut KO, nervi și îmbrânceli: „E la spital, are ochiul umflat”

Dinamo - CS Mioveni / Sursă foto: GSP +36   FOTO
Dinamo - CS Mioveni / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 16:00 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 17:14

Dinamo a pierdut amicalul de astăzi cu CS Mioveni, scor 0-2. La primul meci sub comanda lui Stoican, „câinii” au fost surclasați de contracandidata la retrogradare, într-o partidă în care noul antrenor al roș-albilor a încercat să ruleze cât mai mulți jucăori. Nervii și momentele delicate n-au lipsit din duelul de la Buftea. 

Fotbaliștii argeșenilor au ieșit șifonați serios din amicalul lui Dinamo. Cel mai rău a avut de suferit golgeterul Bogdan Rusu. Atacantul Mioveniului a fost transportat la spital în urma unei ciocniri cu portarul Mihai Eșanu. 

Bogdan Rusu, scos de pe teren cu ambulanța

S-a întâmplat la o fază simplă de joc din prima repriză. Goalkeeper-ul dinamovist a ieșit târziu pe o centrare și l-a izbit în plin pe Rusu. Busculat de portar, vârful galben-verzilor a suferit mai multe răni la nivelul feței

A fost scos de pe teren de către medicii de pe ambulanță, aceștia aplicându-i și un guler cervical. La pauză, Rusu a fost mutat în altă Salvare și transportat la cel mai apropiat spital.

+32 FOTO

Scandal și îmbrânceli în amicalul Dinamo - CS Mioveni

Intrările la limită au persistat și în repriza secundă. De data aceasta, Ionuț Rădescu a fost cel care a avut de suferit din cauza jocului dur al dinamoviștilor. 

Acesta a fost lovit de un fotbalist al lui Stoican, iar până la o încăierare generală n-a mai lipsit decât un pas. Jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit, iar stewarzii și-au făcut apariția pe teren pentru a calma spiritele. Între timp, jucătorul faultat a fost consultat de medicii echipei, dar și de de o asistentă de pe ambulanță.

+32 FOTO
  • foto: Cristi Preda (GSP)

„Bogdan Rusu e la spital, a fost lovit cu pumnul”

Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al clubului argeșean, a detaliat pentru Gazeta Sporturilor cele întâmplate în amicalul de la Buftea.

„A fost un început de meci mai dur. La o fază de joc, Bogdan Rusu a fost lovit cu pumnul și cred că și cu capul de portar (Eșanu). Rusu e la spital, să vedem care e situația lui. Are ochiul umflat, să sperăm că nu e fisură la osul zigomatic. 

El are lovituri la nas, pomete și ochi, urmează să facă un CT. Să sperăm să nu are fisură sau, mai rău, fractură. Apoi, au mai fost câteva îmbrânceli, dar meciul s-a desfășurat normal”, a spus oficialul argeșenilor, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, înfrângere cu CS Mioveni la primul meci al lui Flavius Stoican » Ce echipă a folosit antrenorul

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo i-au gonit familia din țară: „Dacă e să mi se întâmple ceva, măcar ei să fie bine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  13 Ianuarie 2022, 11:03
Postat de calugarul.pafnutie pe 13 Ianuarie 2022, 04:54

Nimic despre simulările caraghioase ale Mioveniului și golurile întâmplătoare!?....nimic despre faulturile oltenilor!?.... Halal analiză nepărtinitoare!! Ce profesionalism??.... Vai, mama voastră de gigiști!

Cum spuneam va uitati toti la Dinamo ca broasca la bordura!! Muriti de oftic[ cioflingari gigisti!!

paolo19
paolo19  •  13 Ianuarie 2022, 05:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vai de viața voastră de câini ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  13 Ianuarie 2022, 04:56
Postat de calugarul.pafnutie pe 13 Ianuarie 2022, 04:54

Nimic despre simulările caraghioase ale Mioveniului și golurile întâmplătoare!?....nimic despre faulturile oltenilor!?.... Halal analiză nepărtinitoare!! Ce profesionalism??.... Vai, mama voastră de gigiști!

Ciobanul se duce la mânăstire sa se mântuie! Dar voi!?... Veți rămâne să scrieți analize mincinoase și neadevărate! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează