FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip, determinat să plece de la Dinamo cu orice preț: „Sunt extenuat, nu mai pot psihic”

Steliano Filip
Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 19:36 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 20:08

Steliano Filip (27 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, nu mai vrea să continue la formația alb-roșie din această iarnă, din cauza scandalurilor în care a fost implicat.

„Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, declara Flavius Stoican despre jucătorul său după amicalul pierdut de Dinamo, scor 0-2 în fața Mioveniului, partidă la care Filip nu a fost în lot.

Dinamo, pe cale să bifeze al patrulea transfer » Florin Răducioiu aduce un mijlocaș din Liga a 3-a
DINAMO
Dinamo, pe cale să bifeze al patrulea transfer » Florin Răducioiu aduce un mijlocaș din Liga a 3-a

Steliano a vorbit despre situația sa și a afirmat că nu mai este dispus sub nicio formă să continue la Dinamo și restul sezonului, confirmând că trece printr-un blocaj mental.

Steliano Filip: „Sunt extenuat, nu mai pot!”

„Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături și amenințări constante din partea fanilor. Nu mă sperie și nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează așa, total nemeritat.

Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc, ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot! 

Am încercat să mă gândesc bine, pentru că totuși vorbim de clubul meu de suflet și nu mi-e ușor, dar efectiv nu mai pot. Decizia mea este să plec! Nu se pune problema de bani sau alte lucruri materiale, tot ce vreau este să fie liniște, să fie bine atât lui Dinamo cât și mie”, a declarat Steliano Filip potrivit prosport.

Vreau să îi mulțumesc foarte mult lui Mister Stoican, pentru că a fost mai mult decât înțelegător cu mine. Am vorbit cu el și i-am transmis ce simt. Eu am o relație foarte bună cu el, pentru că m-a mai antrenat și mă cunoaște foarte bine. Îmi pare nespus de rău, pentru că mi-aș fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situația, dar eu efectiv nu mai pot psihic. 

Oricum, Dinamo nu stă în Steliano Filip și nu o să stea vreodată într-un jucător. Cer în continuare înțelegere din partea conducerii. Am avut o discuție recentă cu managementul și mi-au dat timp să mă mai gândesc.

- Steliano Filip

VIDEO Cine era numărul 1 la distracție în echipa lui Dinamo? Hristu Chiacu: „Râdeam cu el peste tot!”

Citește alte știri din Liga 1:

Nicolo Napoli, mesaj pe cale oficială după revenirea la FCU Craiova: „Asta trebuie să facă suporterii”

Se pregătește cel mai scump transfer al iernii în Liga 1 » Oferta oficială primită pentru Bogdan Racovițan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  14 Ianuarie 2022, 14:16

Eu nu stiu ce asteptari mai ai de la fotbal. In piata agro-alimentara din cartier sunt tarabe libere. Pot sa-ti fac aranjamentul sa inchiriezi si tu una. Poti vinde si tu cartofi, ceapa, varza, telina, morcov sau patrunjel.

1328407603861065
Milennyumstudio Reghin  •  14 Ianuarie 2022, 11:16

Daca nu mai poti dute la sapat de santuri, lucra in fabrica pe salarul minim

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  14 Ianuarie 2022, 10:21

ma gindeam cind spunea ca vine la dinamo sa o ajute. a cerut prima de instalare cind stia in ce conditii exista dinamo. i-a primit. i s-a dat incredere si nu a facut nimic in afara de faulturi, greseli impardonabile si arogante. cind a fost antrenat de miriuta a fost salvat pe cind a facut dezastru la iasi in baute si jocuri de carti. asa a facut si cind a mers pe la sirbi. dat afara . la hagi nu a putut face nimic. ma gindeam atunci nu a avut blocaj psihic? pai nu. este un hamster care alearga degeaba. captivat de tot ce tine de sub cultura a devenit un ratat. asa ca sa dea banii inapoi de instalare si sa plece. nic dinamo nu sinit o adunatura de prosti cum doreste... mi-e sila de jcuatori de genul asta care mai bine s-ar duce sa se apuce de altceva. dar oare stie sa faca altceva? nu cred.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează