FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ancheta a luat sfârșit! Vasile Miriuță a aflat ce s-a întâmplat la hotel, dar orele petrecăreților nu se leagă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 19:22

Înaintea meciului cu Aerostar, Steliano Filip și alți doi colegi de echipă s-ar fi îmbătat, iar un client al hotelului unde erau cazați a sunat la poliție din cauza zgomotului pe care cei trei îl făceau. (detalii AICI

Vasile Miriuță a cercetat și el cazul, iar din cele aflate se pare că n-a fost vorba despre vreun asemenea caz, ci doar de o bucurie exagerată a jucătorilor la meciul dintre Leipzig și Bayern Munchen. 

"Am dat câteva telefoane pe la nişte prieteni, apoi am sunat la poliţie şi la hotel ca să aflu exact ce s-a întâmplat. Jucătorii s-au uitat într-o cameră la Leipzig-Bayern Munchen şi unii au fost cu Leipzig, alţii cu Bayern.

S-au bucurat mai tare la goluri şi un vecin le-a spus să nu mai facă asa gălăgie. Nu a consumat nimeni băuturi alcoolice. Sunt zvonuri care nu fac bine echipei, mai ales că am început să mergem din ce în ce mai bine. Suntem atacaţi din toate părţile" a spus Vasile Miriuţă conform PRO TV. 

Meciul Leipzig-Bayern s-a terminat până în ora 00:30, în timp ce jucătorii ar fi fost reclamați că fac gălăgie la ora 5 dimineața.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
mosvasile
mosvasile  •  28 Octombrie 2017, 13:56

Asta,ca fotbalistul trebuie sa bea numai lapte si sa se culce la ora 21 e o stupizenie a gazetarilor ! In Premiere League, fotbalistul poate sa stea la bar cat vrea,dar sa nu intarzie de la antrnament ,iar daca nu da randament...trece pe banca de rezerva ! Acum ce erau sa faca jucatorii la Piatra Neamt,pe o vreme ploioasa ? Sa citeasca invataturile lui Mao Zhe Dong ?

sasha8777
sasha8777  •  28 Octombrie 2017, 11:54

Bachus a fost de vina, le a facut cu ochiul cu toate ca Filip a opus rezistenta lui Bachus pana la urma a cedat, nu pt ca ar fi slab de inger dar Bachus nesimtit a trecut la aburit.

elcoselect
elcoselect  •  28 Octombrie 2017, 10:23

Ah, ce bine , m-am linistit.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează