FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ando al III-lea » E clar! "Puriul" a plecat, vine "Fălcosul": Negoiță îi oferă salariu dublu noului antrenor

Țucudean e una din țintele lui Ioan Andone // Foto: Alex Nicodim
Țucudean e una din țintele lui Ioan Andone // Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 21 mai 2016 00:00

Rednic şi-a reziliat ieri contractul, iar Ioan Andone şi-a dat acceptul să preia Dinamo. Deşi a cerut iniţial 20.000 € pe lună, Ando a acceptat cu 5.000 € mai puţin.

Gata, s-a terminat! Telenovela Mircea Rednic la Dinamo a ajuns la sfârşit. Ieri, Rednic şi-a reziliat înţelegerea cu echipa din Ştefan cel Mare şi conform surselor Gazetei, noul antrenor al roş-albilor este Ioan Andone, 56 de ani.

"Fălcosul" urmează să parafeze înţelegerea în perioada imediat următoare, refuzând până acum din respect pentru Rednic. Acesta îşi va prelua oficial postul de A1 al lui Dinamo în următoarele zile, în cadrul unei conferinţe de presă.

Andone şi-ar fi creionat deja o listă de jucători pe care îi doreşte în Ştefan cel Mare, printre aceştia fiind şi foştii dinamovişti Cristi Bălgrădean şi George Ţucudean.

Dacă primul rămâne liber de contract după finalul play-outului, Ţucu ar veni sub formă de împrumut pentru că mai este sub contract cu Charlton încă un an şi jumătate.

Vin banii pentru Ando?

Una dintre problemele principale din mandatul lui Rednic a fost lipsa banilor de transferuri şi salarii mari. Andone i-a cerut de la Pandurii pe Dan Nistor şi Mihai Răduţ, dar aceştia nici nu concep să vină în Ştefan cel Mare pentru pe salarii mai mici decât cel pe care-l încasează de la gorjeni, cifrate undeva în jurul a 9.000 de euro.

Ousmane vrea la Dinamo

Mijlocaşul celor de la ASA, Ousmane N'Doye, 38 de ani, le-a propus conducătorilor lui Dinamo să vină în Ştefan cel Mare de luna viitoare, când îi expiră contractul cu Mureşul, dar conform surselor Gazetei, acesta are şanse minime să mai joace la Dinamo având în vedere vârsta sa înaintată, dar şi pentru că Ioan Andone nu-l place deloc.

Rednic pierduse vestiarul

Conform surselor Gazetei, Mircea Rednic a plecat de la Dinamo pentru că a pierdut vestiarul din cauza unor interese proprii. În a doua jumătate a sezonului, jucătorii au ajuns să aibă nemulţumiri cu privire la Rednic.

Până şi jucătorii aduşi de el aveau semne de întrebare legate de comportamentul "Puriului". Mai mulţi jucători chiar au ajuns să se vadă cu patronul Negoiţă pentru că nu mai suportau atmosfera de la echipă.

Pe lângă asta, lui Rednic i s-a reproşat şi pierderea Cupei României şi a Cupei Ligii. Se pare că patronul consideră că Rednic a greşit când a anunţat înainte de finala Cupei că pleacă, destabilizând vestiarul şi transmiţând neîncredere jucătorilor.

Negoiţă i-a mai imputat lui Mircea că a pus orgoliul personal înaintea interesului clubului şi al echipei.

"Încă nu am semnat cu Dinamo, vom vedea în zilele următoare ce o să fie. Aştept să mi se prezinte zilele astea proiectul lor, situaţia echipei"
Ioan Andone, la Dolce

"Dinamo mi-a plăcut foarte mult anul acesta şi cred că poate mai mult. Recunosc că e o provocare pentru mine, când am văzut ce atmosferă au făcut suporterii în Finala Cupei, am rămas uimit"
Ioan Andone, la Dolce

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează