FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE DINAMO

Ando îl transformă din "Prinţ" în muncitor » "O să-l vedeţi băgînd alunecări!"

Adrian Cristea, Cristea, Dinamo
Adrian Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Ioan Andone le garantează suporterilor că Adrian Cristea va asuda pentru a o ajuta pe Dinamo să cîştige titlul în acest sezon.

Principalul pariu al lui Ioan Andone pentru noul sezon îl reprezintă Adrian Cristea. "O să-mi fie greu, dar o să-l chinui puţin şi îl voi motiva pe Adi", spune tehnicianul de 50 de ani.

"Prinţul" nu mai vrea să rămînă în Ştefan cel Mare, el înţelegîndu-se deja asupra salariului cu Florian Walter, patronul lui "U" Cluj, însă "cîinii" se opun transferului. "Mă înjură suporterii, orice aş face ei tot mă vor fluiera şi mă vor huidui", a fost argumentul mijlocaşului de 26 de ani în faţa şefilor. Ioan Andone ştie însă deja cum le va intra "Prinţul" din nou la inimă fanilor: "Garantez eu că toţi jucătorii vor avea determinare, ăsta va fi primul lucru pe care îl vor arăta cînd păşesc pe gazon. O să-l vedeţi pe Adrian Cristea făcînd alunecări şi ieşind de pe teren cu tricoul murdar de noroi! Atunci şi suporterii îl vor iubi".

70.000 de euro este salariul anual al lui Adrian Cristea la Dinamo. Clujul îi oferea dublu

Dani Coman împins la Dinamo
Patronul Braşovului, Ioan Neculaie, a precizat că nu-l mai poate ţine pe Dani Coman sub Tîmpa: "Pe Dani îl vrea Dinamo, el trebuie să-şi caute altă echipă pentru că nu-i mai putem susţine salariul!". Roş-albii negociază intens cu portarul de 31 de ani, însă momentan nu reuşesc să se pună de acord asupra aspectului financiar. "Cîinii" oferă maximum 12.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

Turneu cu caracter UEFA
Roş-albii au primit notificare de la UEFA că turneul din Austria va avea caracater oficial, adică nici o echipă nu are voie să facă mai mult de trei schimbări, iar la două cartonaşe luate în două partide diferite jucătorul respectiv va fi suspendat pentru meciul următor. "Asta e, noi am fi vrut să putem face multe schimbări, să-i vedem pe toţi la lucru. Dar dacă astea sînt normele, ne supunem", au comentat "cîinii".

- În Leogang a ajuns şi Universitatea Cluj, ardelenii urmînd să dispute un "amical" cu Dinamo pe 1 iulie.
- Lucian Goian s-a pregătit ieri separat alături de preparatorul fizic Constantin Niculae. Fundaşul trebuie să se pună la punct cu condiţia fizică după accidentarea de la genunchiul stîng.
- Ieri dimineaţă, dinamoviştii au făcut un antrenament tactic. Andone a împărţit lotul în două şi a exersat ieşirea la ofsaid, posesia şi contraatacurile rapide.
- Djakaridja Kone şi Dragoş Grigore au făcut pregătire separat de restul lotului. Cei doi au trecut pe mîna preparatorului fizic Salvatore Lazareno, care a comandat exerciţii de forţă şi rezistenţă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
sundancekid
sundancekid  •  29 Iunie 2010, 12:09
Postat de sundancekid pe 29 Iunie 2010, 12:08

Mizto avataru ' ! Ii mai lipseste un batic in culorile ros albastru !! hehehe !

Comentariu era ptr. hartribaciu !!

sundancekid
sundancekid  •  29 Iunie 2010, 12:08

Mizto avataru ' ! Ii mai lipseste un batic in culorile ros albastru !! hehehe !

ianis09
ianis09  •  29 Iunie 2010, 11:38

Eu cred ca nea ANDO stie ce face e bine sa-i mai ofere o sansa dar daca nici de data asta nu va merge pe drumul cel bun atunci e un jucator pierdut pacat de talentul lui .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează