FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Ando se autopropune"

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Surse din club afirmă că Ando e cel care ar fi insistat în discuţiile cu acţionarii pe ideea că vrea să se întoarcă în Ştefan cel Mare: "El a condus discuţiile, el le-a spus şefilor că este dispus să revină cît mai repede". "Fălcosul" ar fi de acord să fie manager general, iar Ţălnar să fie antrenor principal. Bineînţeles, Ando să ia deciziile. În asemenea condiţii, Cornel Dinu n-ar mai director tehnic!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  08 Ianuarie 2010, 17:39

Sa fiu sincer nu stiu daca Andone este marea salvare pt ca n-a facut nimic pe unde a fost, dar si mai adevarat este ca Talnar nu e antrenor de Dinamo iar Dine, cu tot respectul pt trecutul lui de ciine 100%, de 10 ani taie frunza la ciini si baga doar fitile, trebuie tras pe linie moarta elegant si adusi oameni care cunosc fotbal dar au si putere mare si dorinta de munca, cu echipa si lotul actual avem emotii si la locul 5,clar. Antrenor modern, revitalizat Cristea, 2 fundasi+mijlocas de creatie

 •  08 Ianuarie 2010, 15:27

Sa vina ANDO si NETOIU si sa plece borcea ca a distrus DINAMO nu l-a ajutat.

rauldinamovistu
rauldinamovistu  •  08 Ianuarie 2010, 15:17

Doar cu venirea lui Ando mai putem face ceva in acest campionat ! ANDO TE ASTEPTAM ! BORCEA CHIAR NU SE PRICEPE LA FOTBAL!:|

Vezi toate comentariile (6)
Comentează