FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - DINAMO 2-1

Andone le cere socoteală lui Daum și Dulca: "Nu-i normal să ia 6 jucători la națională și să joace doar doi"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 23:13

Ioan Andone acuză selecțiile făcute de Christoph Daum și Cristi Dulca pentru naționalele României și spune că jucătorii săi au revenit la club obosiți.

"Nu-i normal să ia 6 jucători la națională și să joace doar doi, iar restul să stea prin autocare. Trebuie respectate cluburile care dau jucători. Erau obosiți că au stat în autocar, nu e normal. După ce au venit de la națională au făcut antrenamente de recuperare, nu de pregătire pentru meci", a declarat Andone la Digisport.

Christoph Daum i-a chemat de la Dinamo pe Steliano Filip și Dorin Rotariu, iar fundașul a jucat întreg meciul cu Muntenegru. 

De partea cealaltă, Cristi Dulca i-a selecționat de la Dinamo pe Brănescu (rezervă), Șerban (rezervă), Nedelcearu (90 de minute), Olteanu (90 de minute) și Popa (11 minute). Rotariu a evoluat și el 22 de minute după ce a fost luat de la naționala mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
dansy
dansy  •  13 Septembrie 2016, 21:44

Bai Andone,las-o mai moale,ca nu esti tu in masura sa il critici pe Daum.Tu esti un rahat de antrenor care a avut rezultate numai prin aranjamente cu arbitri(Si la CFR si mai ales la Dinamo).Iar cand erai jucator rupeai picioarele adversarilor dar ,de,erai la Dinamo si ti se permitea.Ai fost si tu odata dezavantajat fara intentie si gata te-ai atacat.Dar cate meciuri ai castigat cu arbitrii ai uitat si de aceea te crezi mare antrenor.

dvd1
dvd1  •  13 Septembrie 2016, 10:22
Postat de iulihenry14 pe 13 Septembrie 2016, 02:43

Nu te-ai plictisit sa scrii lucru asta la fiecare articol? Uita-te la un film, iesi pe afara, stai cu familia etc...iti pierzi timpu' pe un site ale carui interese te depasesc cu mult.

plictisit esti tu. Dispari de aici

1581870215401957
Andronic Popovici  •  13 Septembrie 2016, 09:58

Andone ,laso mai moale , nu mai justifica jucatorii ca mergeau pasele intre ei parca erau dusmani ,nu coechiperi ,dar nu mai fi asa suparat ,ca o sa te ajute Timisoara sa te apropii de fcsb in etapa urmatoare ,asta asa ca sa existe simetrie ,poate si din cauza fostului si actualului Director Stanciu ce a avut si are cam aceeasi jucatori si antrenori in portofoliu

Vezi toate comentariile (16)
Comentează