FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andone: "Nici vorbă de henţ"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2008 00:00

Într-o intervenţie telefonică la Fanatik Show, Ioan Andone a comentat henţul de la golul anulat dat de Ruiz în prima repriză a meciului cu Farul:

"Eu sînt fericit de modul cum am jucat în a doua repriză. In prima, am albit de tot. Nu a fost henţ la Ruiz. Aşa mi-a spus jucătorul şi eu îi dau credit. Mi-a zis: «Mi s-a oprit pe pulpă, nu pe mînă». Oricum, am jucat ca o echipă de divizia B în prima repriză. Ei au fost periculoşi numai pe contraatac. M-a impresionat Voiculeţ de la ei, cred că e un jucător bun"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
 •  20 Martie 2008, 09:02

HENT CLAR CA SE VEDEA SI DE PE LUNA DAR TU NU VEZI NUMAI CAND TE FURA PE TINE DAR CAND FURA IMPOTRIVA TA NU ZICI NIMIC RUSINE MA CEFERISTILOR ASEARA MERITATI SA PIERDETI SA DEA DOM NU SA NU LUATI TITLU CA TARE VATI FACE DE RAS,MACAR SA TERMINATI PE LOCUL 4 SAU 5 ACOLO VI LOCUL.RUSINE MARE CA VA LEGATI TOCMAI VOI DE ARBITRII IN TUR ATATA A FURAT PTR VOI APROAPE IN FIECARE MECI CEVA VA DAT FIE PENALTI FIE NA DAT OFSAID NUMAI PROSTI ATI FACUT.LOCUL VOSTRU E IN B..........

 •  20 Martie 2008, 02:08

bai prietene Bierkenau dar ce intelegi tu prin sudisti imputiti? sau am impresia ca traiesti intr-o alta lume mai tampitule cred ca te crezi prin america prin secolul 18-19 cand se lupta nordul cu sudul...si frustratule ce esti steaua inseamna romania copil handicapat.. du-te in orice oras din tara asta si o sa ramai mai prost decat esti la cati suporteri are echipa asta si daca o sa-mi spui ca toata rara e tampita ca tine cu steaua atunci esti un retardat!!!forza steaua!!!!

 •  20 Martie 2008, 01:20

bai baiete sau ce esti tu...ca nu imi pot da seama....sincer roman nu esti dar in fine nu comentez...nu stiu cine e sau nu analfabet si cine nu stie sa inmulteasca, dar frate tu dute si invatza sa scrii...se spune tabla inmultirii...pl cuv inmultire este inmultiri...asa ca nb si vezi pe cine mai faci analfabet...si oricum chiar daca o sa castigatzi tot nu reprezentatzi nimik altceva in afara de niste ipocritzi...va pup, va salut, si fortza steaua...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează