FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 1-2

Andone: "Nu regret că am revenit la Dinamo". Ar trebui să fie demis?

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat după meciul pierdut cu Oţelul Galaţi (1-2) că nu se teme de o eventuală demitere şi a menţionat că nu regretă că a revenit la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Dacă voi fi demis, le voi da mâna şefilor şi  le voi ura succes. Dinamo înseamnă totul pentru mine şi nu voi regreta niciodată că m-am întors aici"
, a spus Andone.

Crezi că antrenorul de 50 de ani trebuie demis, după ce Dinamo a scos doar un punct în ultimele 5 etape?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
fl0rin.m
fl0rin.m  •  02 Octombrie 2010, 18:19

daca nu ai insista cu moti si scarlatache si ai juca cu altii poate asa ai avea curaj sa joci doar cu n'doye inchizator, fara niculae adr. cristea vine in mijloc unde da randament si nu in stinga unde merge mai bine alexe.

fl0rin.m
fl0rin.m  •  02 Octombrie 2010, 18:12

la cum faci echipa noi regretam. sa-ti spunem cine nu regreta: nu regreta moti, scarlatache, margaritescu, munteanu, niculae, danciulescu. stii pe cine regretam noi? pe helder, pe goian(i-ai dat sa nu aiba moti si scarlatache concurenta), pe paun, pe grigore(nici nu te uiti la ei), din cind in cind mai prin echipa alexe si ganea.

hartibaciu
hartibaciu  •  02 Octombrie 2010, 18:10

Cum poti sa obtii performante cu un antrenor fanfaron, banuit ca ar apara interesele murdare ale albanezilor?! Acum un an, dupa 8 etape, Bonetti era dat afara de catre clanul mafiot, desi echipa juca in Europa League, invinsese CFR-ul, Urziceniul si Steaua in Ghencea! Ca sa nu ma spun ca jucatorii erau in real progres individual. Amintiti-va numai cum crescusera Grigore, Goian, Diabate, Torje, A. Cristea si N'Doye in randament! Concluzie fireasca: Andone nu e apt sa gestioneze situatia!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează