FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA, MÎINE, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Andone rămîne în Giuleşti, dacă nu primeşte o ofertă din străinătate: "În România, doar la Rapid"

Ioan Andone, Andone, Rapid
Ioan Andone, Andone, Rapid

Articol de , - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Mai sînt doar 10 zile pînă cînd Ioan Andone (50 de ani) trebuie să-i anunţe pe rapidişti dacă rămîne sau nu, însă şansele ca el să continue în Grant au crescut în ultimele zile.

Ando a discutat deja cu George Copos despre sezonul viitor, a stabilit în mare parte programul pregătirii de vară şi a schiţat şi o listă cu jucătorii pe care şi i-ar dori.

"De ce să mă duc la o altă echipă în Liga I? La Rapid mă simt foarte bine şi am discutat şi cu domnul Copos, care m-a convins că vrea să facă treabă. Nu mă interesează Dinamo acum. Dacă rămîn în România, voi continua în Giuleşti", le-a spus "Fălcosul" apropiaţilor săi. Surse din cadrul clubului susţin că şeful giuleştean e dispus să aloce două milioane de euro pentru achiziţii. La această sumă se vor adăuga şi alţi bani ce ar putea intra în conturile clubului dacă va fi vîndut vreun fotbalist.

Copos bagă mîna în buzunar
Dezamăgit de Ilie Iordache şi Edgars Gauracs, George Copos vrea să renunţe la strategia din iarnă, cînd a adus fotbalişti sub formă de împrumut: "Sînt nişte mercenari. Vin doar să-şi ia banii şi nu-i interesează de clubul ăsta". Unul dintre impresarii cu care Copos colaborează de obicei susţine că patronul va băga mîna în buzunar în această vară: "Ori a făcut mişto de mine, ori chiar vrea să facă ceva ca lumea. Vor fi multe schimbări de trupe la Rapid în intersezon".

"Rapid întruneşte toate condiţiile pentru a lua titlul. Are o bază de pregătire foarte bună şi nişte suporteri fantastici. Dacă rămîn, vreau eventul"
Ioan Andone, antrenor Rapid

250.000 de euro pe sezon e contractul pe care Copos i l-a propus lui Andone

Ţintele lui Andone
Lista pe care Ando i-a înaintat-o lui George Copos cuprinde doar jucătorii din Liga I pe care antrenorul şi i-ar dori dacă va continua. Tehnicianul de 50 de ani vrea neapărat un fundaş dreapta, avînd în vedere că Săpunaru va reveni la Porto, un închizător, un mijlocaş şi doi atacanţi.

Jucător    Echipă    Post    Vîrstă    Preţ estimativ
Ianis Zicu    Dinamo    mijlocaş ofensiv    27    1.000.000
Moraes    Bistriţa    atacant    23    1.000.000
Răduţ    Curtea de Argeş    atacant    20    500.000
Rîpă    Oţelul    fundaş dreapta    20    500.000
G. Giurgiu    Oţelul    mijlocaş defensiv    28    500.000
Eric    Gaz Metan    24    mijlocaş ofensiv    350.000
*Sumele sînt exprimate în euro

Giurgiu şi Rîpă, acontaţi?
În ultimele două săptămîni, Ioan Andone s-a întîlnit de două ori cu Marius Stan, directorul general de la Oţelul Galaţi. Antrenorul i-a cerut oficialului gălăţean să-i comunice preţurile lui Gabriel Giurgiu şi Corneliu Rîpă. "Fălcosul" nu şi-a ascuns admiraţia pentru "închizătorul" Oţelului nici după partida de acum o lună de zile, de la Galaţi. Ando a spus atunci: "Îl consider cel mai bun mijlocaş defensiv din România".

- Daniel Niculae: "Nu mi-e dor de Copos, însă recunosc că îmi lipsesc suporterii rapidişti. Probabil că voi semna cu o formaţie din Bundesliga, dar vreau să-mi închei cariera la Rapid".
- Rapidiştii vor avea doar trei săptămîni de vacanţă. Reunirea pentru sezonul viitor e programată pe 14 iunie.
- Cristi Săpunaru a fost suspendat o etapă şi amendat cu suma de 6.000 de lei pentru că la partida de la Braşov le-a făcut semne obscene spectatorilor. În locul său, Andone îl va trimite în banda dreaptă a defensivei pe Helder.
- Vladimir Bozovici a intrat în ultimul an de contract şi vrea prelungirea: "Dacă domnul Copos îmi oferă un angajament pe 5 ani, semnez imediat".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
 •  21 Mai 2010, 14:03

Sunt dinamovist de 26 sau 25 de ani, tin la Ando mult si nu ma deranjeaza deloc ca e la Rapid. Ii doresc succes, chiar. Omul e dinamovist sadea, dar cred ca pe rapidisti nu ii supara chestia asta. Ca orice adevarat dinamovist (nu spartani d-astia a la Turcu care de fapt tin si stiaua), nu am nimic cu Rapidul, ba chiar imi e o echipa simpatica - pentru simplul motiv ca e antistiaua. Asta e tot ce conteaza pentru un dinamovist adevarat: antistiaua.

 •  21 Mai 2010, 10:59

VIORICA 1 ESTI O TAMPITA DACA CREZI ASTA ESTE CEL MAI MARE PROFESIOPNIST SI ISI FACE TREABA UNDE ESTE DORIT SI UNDE ARE CONDITII ASA CA TU ESTI PENIBILA

durden
durden  •  21 Mai 2010, 09:33

:)) da,da vezi sa nu!!stim ca ando e caine,nu ma deranjeaza faptul ca a ajuns la rapid.numai la steaua sa n-ajunga...mi se pare aiurea doar felul in care pune problema,adica mi se pare ciudat ca a zis asa ceva(asta daca a zis-o intr-adevar,ca am mai vazut io declaratii rastalmacite de catre presa)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează