FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andone: "Rednic nu trebuia să plece niciodată"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Eugen Trică şi Ioan Andone au fost prezenţi la Comisia de Disciplină astăzi. La ieşire, Ioan Andone a vorbit despre "vizită" şi evenimentele recente de la Dinamo. Nevoit să explice o declaraţie mai veche, în care îl acuză pe Valeriu Argaseală că a ieşit la bere cu arbitrul Nica, Ioan Andone a declarat: "Mie aşa mi s-a spus. Daca m-au minţit pe mine, mint şi eu. Oricum, a fost retras memoriul".

Întrebat de prezenţa lui Trică la Comisie, Andone a clarificat: "Pe Trică eu l-am chemat la margine, în partida cu Poli Iaşi, să îi spun să se calmeze. Pentru evenimentele de atunci a fost chemat".

Andone a comentat şi numirea lui Mircea Rednic, din vară, la Dinamo: "M-aş bucura pentru Mircea. Eu i-am zis că în locul lui nu plecam niciodată. E un antrenor bun. Schimbările astea dese de antrenori nu au adus nimic bun pentru Dinamo. Peste cîtiva ani mă voi întoarce şi eu la Dinamo, dar acum sînt la Cluj şi am un proiect de realizat. Momentan, mi-aş dori să văd altă echipă pe locul 2, dar nu este posibil".

Andone a spus ca şansele la titlu sînt din ce în ce mai mari: "Programul nostru e mai uşor, avînd în vedere că mai sînt doar 8 etape, dar totuşi e şi un pic de echilibru. Sper să fac o echipă care să facă faţă în Liga Campionilor, deşi eu nu am experienţă pentru această competiţie. Am aflat după meciul cu Dinamo, că am aliniat un prim unsprezece format numai din străini. CFR reprezintă România, orice ar spune alţii. Sper ca Dinamo să se omoare cu firea mai mult cu Steaua, decît a făcut-o cu noi. Oricum, eu nu simt presiunea Stelei"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
 •  01 Aprilie 2008, 22:07

ai dreptate andone cand ai spus ca rednic nu trebuia sa plce de la dinmo.daca nu pleca,rapid mergea bine si dinamo cadea in liga 2

 •  01 Aprilie 2008, 19:26

inca ceva...decat sa tin cu Steaua sau Rapid mai degraba tin cu CFR, intr'un sfarsit sun dinamovist dar tin putin si cu CFR ca in primul rand au echipa si in al doilea rand joaca cel mai bun fotbal,presedinti de club excelenti,e si liniste la echipa...asta inseamna o echipa buna si valoroasa cum e CFR...Hai Dinamo!

 •  01 Aprilie 2008, 19:23

eu ca dinamovist vreau ca CFR sa ia titlul si pe locul 2 sa fie Dinamo dar acest lucru e putin cam greu avand in vedere distanta intre dinamo si steaua dar nu imposibil si greu pt situatia actuala a lui Dinamo...Hai DInamo!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează