FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andone ”trage” în Gigi: ”Sper să o eliminăm pe Basel ca să ajungem în grupele Ligii direct, nu cadou să se laude unii”

Andone e foarte aproape de intrarea în grupele Ligii cu CFR
Andone e foarte aproape de intrarea în grupele Ligii cu CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 15:32

Gigi Becali a susţinut de nenumărate ori, nu fără temei, că participarea echipelor româneşti în cupele continentale, implicit cînd a fost cazul calificării campioanei direct în grupele Ligii, se datorează punctelor aduse de Steaua de-a lungul timpului.

Ioan Andone ţine să-i dea peste nas. ”Dacă reuşim să o eliminăm pe Basel va fi un rezultat extraordinar să ajungem în grupe direct, nu cadou de la cineva. Ştiţi că se laudă unii că ei fac puncte. Toţi vrem să cîştigăm, dar dacă a beneficiat CFR-ul, sau Galaţiul, sau Urziceniul de punctele făcute de Steaua, asta e. Acum vor beneficia şi alţii de punctele făcute de noi. Sper să fie făcute cît mai multe”, a declarat antrenorul lui CFR, potrivit ”stiridecluj.ro”.

Clujenii vor disputa miercuri returul cu FC Basel. În prima manşă a play-off-ului Champions League, din Elveţia, ei au cîştigat cu 2-1 datorită ”dublei” lui Sougou.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (109)
marius2005
marius2005  •  25 August 2012, 23:38

Falcosuleee inca nu te ai calificat cainisorule !!!! Mai este paine de mancat stai cuminte si latra la alta masa !!!

stegaby
stegaby  •  25 August 2012, 23:11

ANDONE ESTE UN CAINE CARE LATRA MULT SI PROST.SA ITI FIE RUSINE J...A

amusement
amusement  •  25 August 2012, 21:03
Postat de amusement pe 25 August 2012, 21:01

New York Times sau "Parerea lumii despre fotbalul din Romania" transferul lui Cristi Bălgrădean de la Minerul Lupeni la Jiul Petroşani pentru o reţea de ţevi de gaze în valoare de 200.000 de euro. Primarul oraşului din Valea Jiului justifica atunci: "Minerul este o echipă susţinută din fonduri publice, deci facem toate transferurile în interesul comunităţii". Afacerea nu s-a mai realizat însă, Bălgrădean ajungând în cele din urmă la FC Braşov -Steaua şi Dinamo -prezentate modurile în care cele două echipe au fost susţinute în perioada comunistă, cluburi care au fost protejate de aparatul de conducere de atunci

-colaborarea lui Gică Popescu cu fosta Securitate: "Jucători talentaţi precum Gică Popescu erau folosiţi ca informatori de Securitate, care a terorizat populaţia înainte de Revoluţia. Guvernul de atunci controla tot în fotbalul românesc"

Vezi toate comentariile (109)
Comentează