FOTBAL  »  Superliga  »  ANDO CHEAMĂ FANII PE STADION

Andone: "Vă jur, cu stadionul plin nu ne bate nimeni"

suporteri dinamo
suporteri dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, spune că Dinamo poate cîştiga la pas orice meci de pe teren propriu dacă ar avea suporterii aproape de echipă.

 

"De supărare am spus că voi da jumătate din bilete fanilor stelişti. Cum se simte un om cînd vede că munca îi este terfelită, că este acuzat de blat? M-a durut cînd am văzut stadionul gol. Sîntem Dinamo, sîntem cei mai buni, hai să arătăm asta! Eu mă ocup să fim mai tari pe teren, fanii ar trebui să fie <cîini> în tribune. Vă jur, cu stadionul plin nu ne bate nimeni, cel puţin acasă!", a spus Andone pentru Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
adialyssa
adialyssa  •  25 Septembrie 2010, 21:17

mai sugaCIULE TU SA MAI MANINCI PRAZ SI SA sa nu mai vorbesti de dinamo

davidero
davidero  •  25 Septembrie 2010, 19:46

Pai de aia ii zice groapa ,incap maxim 2 ,ca la morti :))

traiam
traiam  •  25 Septembrie 2010, 19:33

yan666, cum ai reusit sa iesi din turma? Eu credeam ca voi nu stiti decat sa behaiti, bhhhe..., bhheee, oricum ai facut progrese, felicitari!!! Mai ai timp sa demonstrezi cat esti de inteligent, go!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează