FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID / DIN CRANS MONTANA (ELVETIA) DE LA REMUS RAUREANU SI GABRIELA ARSENIE (FOTO)

Andrade, sperietoare pentru Dani Coman

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Rapid a pierdut cu Sochaux, dar oficialii din Grant l-au laudat pe brazilianul Andrade. Portarul sud-american l-a inlocuit pe Coman la pauza, cind scorul era 1-1, si a primit golul al doilea marcat de francezi dupa ce a respins un sut din apropiere, dar mingea a ricosat tot la un adversar. Pina atunci, avusese citeva interventii foarte bune. A aratat curaj si priza la minge. Moldovan s-a dus direct la Andrade dupa fluierul final. Directorul sportiv, cel care l-a adus pe brazilian in Giulesti, l-a incurajat si i-a dat niste bani.

Moldovan i-a facut cunostinta lui Andrade cu Copos, iar patronul l-a atentionat pe Coman ca brazilianul "nu e rau deloc si are si un fizic impresionant"

I-a facut si cunostinta cu George Copos, aflat pe banca tehnica. Patronul l-a imbratisat pe Andrade si l-a laudat, facind trimitere directa la situatia lui Dani Coman, aflat in conflict cu Moldovan si care refuza sa semneze prelungirea contractului cu inca un an, pe linga ceilalti doi deja stipulati in actualul acord. "Daca Dani Coman nu e de acord cu un angajament pe trei ani, asta e viata! L-am vazut si pe noul portar. Nu e rau deloc si e bine facut". Giulestenii le-au transmis impresarilor lui Andrade ca vor sa se intilneasca miercuri la Bucuresti, pentru a semna contractul jucatorului.

3 jucatori a adus Moldovan la Rapid, toti brazilieni: Cesinha, Tamandare si Andrade

"Prelungire sau nimic"
Copos a sugerat ca Danut Coman nu va beneficia de marirea de salariu promisa, de la 120.000 de euro la 200.000 de euro pe sezon, decit daca accepta sa aiba un contract pe trei ani, in loc de doi. "Sint convins ca ne vom intelege, fiindca ca eu am o mare consideratie pentru Coman. Daca nu, el are in continuare contract cu Rapid si ramine aici", a spus patronul.

Acostat de fete
Andrade a fost asteptat dupa meci, in drumul spre vestiare, de trei fete care i-au cerut autografe si au vorbit cu el in italiana. Portarul a aparat simbata dupa doar trei antrenamente alaturi de rapidisti. El a explicat joi, in momentul in care a venit in Elvetia, ca "sint intr-o forma fizica buna, intrucit campionatul din Brazilia e in plina desfasurare. Ultimul joc l-am avut in urma cu o saptamina".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează