FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andre Pinto la Dinamo! „Câinii” s-au înțeles cu fostul căpitan al lui Sporting Braga, care avea o clauză de 45 de milioane de euro în 2017

Andre Pinto la Dinamo! „Câinii” l-au luat pe fostul căpitan al lui Sporting Braga +22   FOTO
Andre Pinto la Dinamo! „Câinii” l-au luat pe fostul căpitan al lui Sporting Braga

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 20:16 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 21:26

Andre Pinto, 31 de ani, fundaș central, ex-căpitan al lui Sporting Braga, s-a înțeles cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Fotbalistul ar fi fost adus pe filiera portugheză a lui Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, informează Fanatik. Ultima dată a evoluat la Farense, liga secundă din Portugalia, pentru care are 12 meciuri și un gol sezonul trecut.

700.000 de euroe cota lui Andre Pinto pe transfermarkt.com în acest moment

1,94mși 84 de kg are Andre Pinto

Clauză de 45 de milioane de euro 

Pinto a fost la academia lui FC Porto de la 9 ani dar nu a jucat în vreun meci oficial pentru echipa mare, fiind împrumutat la echipe precum Santa Clara, Vitoria Setubal, Portimonense sau Olhanense. 

În 2012 s-a transferat la Panathinaikos. A revenit în Portugalia în 2014, la Braga, unde a rămas 3 ani și jumătate și a fost căpitan. A fost dat afară de la prima echipă în aprilie 2017, pentru că n-a vrut să-și prelungească înțelegerea, și a semnat cu Sporting, unde a avut o clauză de 45 de milioane de euro. A fost rezerva lui Coates și Mathieu. În august 2019 a mers la Al Fath, în Arabia Saudită, dar a rezistat doar câteva luni, semnând apoi cu Farense.

Informații de ultimă oră de la Dinamo » Zăvăleanu a anunțat antrenorul

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate ieri, Dario Bonetti blochează numirea noului antrenor de la Dinamo. Italianul refuză să semneze rezilierea contractului, astfel că un nou tehnician nu poate fi numit deocamdată în Ștefan cel Mare. 

Dinamo n-are de ales. Va aborda cel puțin următoarea partidă cu Sorin Colceag, antrenorul de la „satelit” pe bancă. Asta pentru că Dario Bonetti nu vrea nici în ruptul capului să semneze rezilierea.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit informații de ultim moment despre situația de la echipă, dezvăluind și că discuțiile purtate cu Mircea Rednic au fost doar „de principiu”.

Răzvan Zăvăleanu: „Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situația cu Dario Bonetti”

„Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu. 

Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situația cu Dario Bonetti. Să știți că discuțiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Obișnuit cu haosul! Noul antrenor al lui Dinamo, marcat de ultima experiență importantă: „Probleme, datorii, patronul a oprit finanțarea!”
DINAMO
Obișnuit cu haosul! Noul antrenor al lui Dinamo, marcat de ultima experiență importantă: „Probleme, datorii, patronul a oprit finanțarea!”

Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo!

Dario Bonetti (60 de ani) e în continuare supărat după ce a fost îndepărtat de la Dinamo. Drept răzbunare, italianul refuză să semneze rezilierea contractului cu roș-albii!

„Divorțul” momentului din fotbalul românesc nu s-a produs deocamdată și în acte. Dezamăgit de Iuliu Mureșan și de modul în care a fost izgonit din club, Bonetti refuză deocamdată să semneze rezilierea. Acesta e și motivul pentru care, cel puțin pentru moment, șefii n-au putut avansa în negocierile cu Miriuță, Rednic și celelalte nume vehiculate în ultimele zile.

Italianul a rămas cu un gust amar după despărțirea de Dinamo. Venit la echipă cu câteva zile înainte de startul sezonului, Bonetti a fost părăsit de toți oamenii din conducere, care l-au considerat unicul vinovat pentru eșecul usturător cu FCSB, 0-6.

+18 FOTO

VIDEO Filosofia antrenorului Sorin Colceag + legăturile lui cu roș-albii: „Am trăit o experiență fantastică la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo! Supărat pe Mureșan, italianul blochează numirea noului antrenor

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a întâlnit cu Nicolae Badea! Ce au stabilit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (70)
creeperno115
creeperno115  •  18 Septembrie 2021, 22:44

Daca nu valorau nimic, ar fi jucat pe 2 mici si o bere. Pana acum, toti jucatorii sunt cu salariile la zi

hi6coafor
hi6coafor  •  18 Septembrie 2021, 14:16
Postat de creeperno115 pe 17 Septembrie 2021, 22:38

Albentosa valoreaza 400 de mii, pinto 700 de mii. Bravo Muresan!

valoreaza nimic ca sunt liberi de contract si tot nu ii vrea nimeni !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Septembrie 2021, 13:58
Postat de arsenie_b pe 17 Septembrie 2021, 21:08

Raul Albentosa face dezvăluiri despre situația teribilă de la Dinam6: ”Nu am încasat un ban, cum să-mi întrețin familia? Am stat 2 luni jucând și concentrându-mă doar la fotbal, dar nu mi-au plătit niciun salariu. Nici eu și nici alți fotbaliști."

Lasa ca face bani acuma ca e liber de contract de 5 luni. Si vreo 10 luni inainte sa ajunga la noi. Da, e regretabil si stanjenitor ca nu a fost platit 2 luni, dar se puteau gasi variante de plata daca vroia sa se intoarca

Vezi toate comentariile (70)
Comentează