FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Video Andre Pinto, primele declarații ca jucător al lui Dinamo: „Știam care era situația clubului când am semnat”

Andre Pinto
Andre Pinto

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 16:00 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 16:20

Andre Pinto (31 de ani, fundaș central), noul transfer al celor de la Dinamo, a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al „câinilor”.

Portughezul a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre venirea la Dinamo, lucrurile care trebuie îmbunătățite la echipă, dar și despre suporterii alb-roșiilor.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut 3 antrenamente.Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Trebuie să muncim. Dacă te uiți la clasament situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc. 

Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton. Știu că Dinamo este un club important, în Portugalia se vorbește de Dinamo. Știu că are mulți suporteri, suporteri buni, pasionați, care sunt alături de club din ce am văzut și mi s-a spus. Am vorbit cu portughezi care au jucat aici și mi-au spus lucruri frumoase despre România”, a declarat Pinto.

Ratează meciul cu Craiova

Fundașul central nu va debuta pentru noua sa echipă în meciul de luni seară contra celor de la CSU Craiova, lucru confirmat și de antrenorul echipei, Sorin Colceag.

„Încă nu este pregătit să intre, este în procesul de a intra în ritmul echipei, în ritmul jocului și vrem să-l apropiem cât se poate de repede de nivelul jocului, să-l avem apt la următoarele meciuri”, a spus Colceag la conferința de presă.

Au simtit o descatusare, ei au recunoscut momentul ăsta ca fiind important. Sperăm să adunăm lucrurile bune facute în ultimele două meciuri și să le coagulăm într-o prestație bună. Încercăm să avem cât mai multe informații despre Craiova, să întărim punctele bune pe care le-am avut, să vedem la ora meciului cum facem acest „match”  între ce putem face noi mai bine și problemele pe care ni le poate creea Craiova. 

Echipa este implicată în acest proces, astfel că la ora meciului să nu fie o dispută între Colceag și Reghecampf, ci una între Reghecampf și Dinamo.
-Sorin Colceag, antrenor Dinamo

Video. Conferința de presă integrală a lui Sorin Colceag înainte de CSU Craiova - Dinamo:

Citește alte știri din Liga 1:

FCU Craiova a luat măsuri după dezvăluirile GSP! Jucătorii scoși de pe lista trimisă la LPF

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
paolo14
paolo14  •  26 Septembrie 2021, 05:49
Postat de bradjack pe 25 Septembrie 2021, 16:21

daca stii inseamna ca nu ai nimic impotriva faptului ca o sa joci gratis. pana sa iti primesti tu bani intra astia in faliment.

N-are nevoie de salariu, mananca din clauza aia de 45 de milioane!

creeperno115
creeperno115  •  25 Septembrie 2021, 22:37

Jucatorii liberi de contract pot fi transferati oricand

tororosso
tororosso  •  25 Septembrie 2021, 17:28

Cum mama naibi sa făcut acest transfer (ilegal) când se știe că perioada de transferuri sa închis pe 6.sept.2021 . Ca la noi la nimeni .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează