FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA „Ștampilat” pe viață » Ciocnirea cu Olaru a lăsat o urmă adâncă pe fruntea lui Compagno: „90 de minute urâte”

Andrea Compagno +11   FOTO
Andrea Compagno

Articol de , - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 10:38 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 11:35

Andrea Compagno (26 de ani), atacantul italan al celor de la FCSB, golgeterul la zi din Superligă, a vorbit, din cantonamentul roș-albaștrilor din Antaltya, despre accidentarea suferită pe 11 decembrie, când s-a ciocnit violent cu Darius Olaru

Vârful vicecampioanei a explicat cum s-a simțit imediat după impactul cu coechipierul său, dezvăluind că a avut dureri, amețeli și că a trecut „printr-o oră și jumătate urâtă”.

Andrea Compagno: „Au fost dureri, amețeli, 90 de minute urâte”

„Preferam să nu rămân cu urme, să nu am, important este că nu a fost mai grav. Am revăzut faza cu Olaru, nu mi-e frică, nu cred că se va repeta.

Faza? Mingea era nu prea înaltă, ne-am uitat amândoi la minge și s-a întâmplat. Era dorința de a câștiga mingea, de aceea s-a întâmplat așa. Dacă nu ne interesa să câștigăm mingea, nu se întâmpla asta.

Este un moment, o fază, se poate întâmpla oricând, dar sper să nu se mai repete. Au fost dureri, amețeli, o oră și jumătate urâtă. Mulțumesc lui Dumnezeu, am trecut cu bine!”, le-a spus Compagno jurnaliștilor prezenți în Turcia. 

Compagno a rămas cu o cicatrice vizibilă

În minutul 3 al partidei Chindia - FCSB 0-2, Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit brutal la mijlocul terenului. Cei doi nu s-au sincronizat, au urmărit amândoi o minge și s-au lovit puternic cap în cap, fiind înlocuiți cu Miculescu, respectiv Oaidă, în ciuda faptului că au primit îngrijiri medicale timp de 4 minute. 

Cel mai afectat era Olaru, care a avut nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa. Ambii au fost urcați în ambulanță, apoi transportați la spital.

Urmele impactului sunt vizibile și acum: Compagno a rămas cu o cicatrice în zona tâmplei și a arcadei.

Cicatricea lui Andrea Compagno / Captură GSP Live
Cicatricea lui Andrea Compagno / Captură GSP Live
+7 FOTO

Compagno e în toate topurile

Fotbalistul FCSB-ului care iese în evidență la mai multe capitole e Andrea Compagno. El e pe primul loc la mai mulți parametri de joc:

  1. Golgheterul la zi al Ligii 1, cu 13 reușite, cu aproape 50% peste următorii 3, care au fiecare câte 9 goluri: Dugandzici, Alibec și Daniel Paraschiv
  2. Are cele mai multe șuturi la poartă (58), următorul e Sefer (55), dar și cele mai multe șuturi cadrate (32), peste Alibec (25)
  3. A trimis cele mai multe șuturi în bară, de 4 ori, la egalitate cu Krasniqi (Mioveni), peste Alibec (3) și Florinel Coman (3)
  4. A obținut cele mai multe penalty-uri din faulturi suportate: 3

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Tavi Popescu și-a lăsat colegii cu gura căscată! Execuția din Antalya a ajuns virală

Inepții în cazul Pintilii » Nici selecționerii nu au ceea ce i se cere antrenorului FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tivireli
tivireli  •  10 Ianuarie 2023, 22:06
Postat de realsteaua pe 10 Ianuarie 2023, 12:02

Faptul că nu ai văzut că un coechipier sare la minge în același timp cu tine arată cât de disperat și dezordonat poți fi în teren și nu că ești concentrat la joc.

Se vede ca nu ai jucat fotbal, sau ai jucat o aiureală. Diferenta de inălțime a contat. Olaru avea șanse mai mari să-l vadă pe Compagno.

Joe2022
Joe2022  •  10 Ianuarie 2023, 18:45

Cineva nu știe care e tâmpla și care e fruntea.

emil1986
emil1986  •  10 Ianuarie 2023, 13:30
Postat de realsteaua pe 10 Ianuarie 2023, 12:02

Faptul că nu ai văzut că un coechipier sare la minge în același timp cu tine arată cât de disperat și dezordonat poți fi în teren și nu că ești concentrat la joc.

Bati campii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează