FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Tavi Popescu și-a lăsat colegii cu gura căscată! Execuția din Antalya a ajuns virală

Tavi Popescu a înscris un supergol la antrenamentul FCSB
Tavi Popescu a înscris un supergol la antrenamentul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 09:59 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 10:22

Octavian Popescu, 20 de ani, principala piesă de export a lui Gigi Becali și totodată favoritul galeriei roș-albaștrilor, și-a lăsat colegii cu gura căscată în cantonamentul FCSB din Antalya.

Luni seara, în timpul ultimului antrenament, cel în care Pintilii a împărțit lotul în patru echipe, pe „modelul Olăroiu”, Tavi Popescu a înscris un gol demn de apelativele cu care a fost răsfățat în ultimii doi ani. 

Fotbalistul a găsit o modalitate ingenioasă de a finaliza un atac: l-a învins pe goalkeeper-ul Târnovanu printr-o rabona de mare efect, apoi a celebrat de parcă ar fi marcat un gol decisiv în campionat, gesticulând triumfător în timp ce s-a pus în genunchi pe gazon

Ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB din Antalya

FCSB a început să urmeze strategia lui Cosmin Olăroiu. „Roș-albaștrii” au transmis live antrenamentul de luni seară din Antalya, unde lotul a fost împărțit în 4 echipe, și au anunțat la final echipa câștigătoarea și premianții.

Primul turneu organizat după strategia lui Cosmin Olăroiu a avut loc luni seară, unde jucătorii lui Pintilii au fost împărțiți în 4 echipe:

  • PORTOCALIU - V. Crețu, Dawa, Oaidă, V. Tudor, Oct. Popescu, Compagno;
  • ALB - Radunovic, Haruț, Șut, D. Popa, Fl. Coman, Radaslavescu;
  • ALBASTRU - S. Șerban, I. Cristea, Ciobanu, Edjouma, Nikolov, Cordea;
  • ROZ - Pantea, Tamm, Olaru, D. Toma, Miculescu, Omrani.

Câștigătoare a fost echipa portocalie, care a dat și cel mai bun jucător: Andrea Compagno, nimeni altul decât cel mai bun fotbalist străin al anului 2022 în Ancheta GSP.

O să punem în practică o chestie inovatoare. Am mai discutat-o, dar sunt antrenori care nu au fost de acord. Olăroiu mi-a zis că face asta de mult timp, iar el e cel mai bun antrenor pentru mine. Vor fi competiții în fiecare zi între jucători. Sunt chestii care nu ajung la suporteri şi care sunt foarte interesante. Cine câştigă, portarul cu cele mai puţine goluri primite. Aţi văzut că şi în afară e asta. Eu vreau ca toată lumea să afle cine câştigă la noi. 

- MM Stoica, la Orange Sport

Pintilii e șeful, Filip și Stoica „secunzi” » Cum arată antrenamentele FCSB din Turcia + Echipa roș-albastră stă în hotel cu formația care i-a ofertat un titular
FCSB
Pintilii e șeful, Filip și Stoica „secunzi” » Cum arată antrenamentele FCSB din Turcia + Echipa roș-albastră stă în hotel cu formația care i-a ofertat un titular

MM Stoica, cuvinte de laudă la adresa lui Tavi Popescu: „Le-am spus tuturor că e un băiat spiritual”

Le-am spus tuturor că e un băiat spiritual, care a făcut scoală, care scrie impecabil, folosește cratima impecabil… Scrie impecabil! El, fiind timid, cum a fost în primele interviuri, toţi trăgeau concluzii pripite. 

Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri, foarte mulţi. Cam 9 din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu, așa cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea tricouri cu Rădoi. Acum, cu Octavian Popescu”, a spus MM Stoica recent, conform Orange Sport.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Inepții în cazul Pintilii » Nici selecționerii nu au ceea ce i se cere antrenorului FCSB

VIDEO FCSB a pus în aplicare strategia lui Olăroiu » Ce s-a întâmplat la antrenamentul din Antalya: „Vreau ca toată lumea să afle”

EXCLUSIV De ziua lui Neubert, un apropiat îi face portretul omului-cheie de la FCSB: „Am lucrat cu el și mi-am dat seama cu adevărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  11 Ianuarie 2023, 23:03

Bravo baiatule, frumos!

aius
aius  •  11 Ianuarie 2023, 15:45

Daaa,doar ce m-am intors de la Istanbul, si turcii nici macar nu se mai roaga seara, toti cu ochii pe tv. sa vada puiul de Crevedia !!!Baaa, mai terminati cu *** astea pe care orice copil cat de cat talentat le facea acum 50 de ani in curtea scolii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Rapid1923
Rapid1923  •  11 Ianuarie 2023, 15:03

10SB prin *** mm transmite zilnic catre *** ce nazbatii a mai facut tavi p. In acest fel pretul se mareste mai tare ca inflatia din 1995.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează