FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A costat o avere și face toți banii! Impact imediat la FCSB: „Va ajunge la 20 de goluri”

Andrea Compagno a devenit imediat un jucător esențial la FCSB # Italianul a produs 5 puncte pentru roș-albaștri în mai puțin de două luni
Andrea Compagno a devenit imediat un jucător esențial la FCSB # Italianul a produs 5 puncte pentru roș-albaștri în mai puțin de două luni

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2022 18:09 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 19:38

Andrea Compagno a devenit imediat un jucător esențial la FCSB  ♦ Italianul a produs 5 puncte pentru roș-albaștri în mai puțin de două luni ♦ Atacantul care a început sezonul la FCU Craiova este golgheterul campionatului, cu un total de 10 goluri în 13 etape, adică o medie de aproape un gol pe meci în SuperLiga

La finalul lunii august, Becali plătea 1,5 milioane de euro în schimbul lui Compagno, o sumă fabuloasă pentru campionatul nostru. Vârful în vârstă de 26 de ani avusese un început de sezon senzațional la FCU Craiova: 5 goluri în 7 etape.

Gigi Becali și-a pus suporterii în cap, dar decizia lui devine salvatoare pentru FCSB
FCSB
Gigi Becali și-a pus suporterii în cap, dar decizia lui devine salvatoare pentru FCSB

Compagno confirmă la FCSB: 5 goluri de 5 puncte

Andrea a continuat seria excelentă și în roș-albastru, 5 reușite în 6 runde de campionat. Compagno n-a punctat încă în Conference League, unde oricum FCSB nu mai contează.

Așadar, după transferul la FCSB, Compagno și-a trecut numele pe tabelă în 3 partide:

  • 1-2 vs. Universitatea Craiova » dintr-un penalty obținut tot de el
  • 3-2 vs. FC Argeș » a reușit o „dublă”. Mai întâi, l-a ridiculizat pe Dobrosavlevici după un dribling formidabil și a înscris dintr-o situație de 1 contra 1 cu Straton. Apoi, a transformat o lovitură de pedeapsă
  • 2-1 vs. UTA » din penalty

Astfel, grație aportului adus de italian, FCSB a câștigat nu mai puțin de 5 puncte! Exercițiu ipotetic: fără golurile lui Compagno, formația antrenată de Nicolae Dică ar fi fost acum la egalitate de puncte (12) cu Chindia, penultima clasată din SuperLiga.

A costat o avere și face toți banii! Impact imediat la FCSB: „Va ajunge la 20 de goluri”
900.000 de euro e cota de piață a lui Compagno, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Basarab Panduru îl laudă pe Andrea Compagno: „Mă aștept să ajungă la 20 de goluri”

Basarab Panduru e impresionat de eficiența lui Compagno și se așteaptă ca italianul să ajungă la 20 de goluri până la finalul campionatului.

Sunt foarte multe goluri pentru campionatul nostru, multe rău! Din cale afară de multe! Dacă va merge pe linia asta, te trezești că dă Compagno 30 de goluri. Acum serios, dacă va bate în continuare și penalty-urile, mă aștept să ajungă la 20 de goluri în acest sezon”, a spus Pandi în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Nu ştie mult fotbal, Compagno are ocazii pentru că are nişte demarcări peste ce văd în campionatul nostru, ştie exact unde să se ducă, știe să ia faţa, se face că pleacă, rămâne în spatele fundaşului, adică face lucrurile acestea perfect. 

Este un băiat extrem de serios, nu ai ce să-i reproșezi. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile!

Basarab Panduru

10 milioane de euroe clauza lui Compagno la FCSB; are un contract întins pe doi ani, plus opțiune de prelungire pentru încă două sezoane

15.000 de euro lunarcâștigă acum Andrea la FCSB. A primit 40.000€ și la semnătură

VIDEO » Compagno, după a 3-a victorie la rând a FCSB-ului în Liga 1: „Important e că nu ne-a rămas capul la Silkeborg”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Doi jucători de la FCSB s-au certat pe teren, în timpul partidei cu UTA

Gică Popescu, amuzat de prestația fundașilor celor de la FCSB: „Se dau cap în cap în situații bizare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  17 Octombrie 2022, 21:34

„Compagno n-a punctat încă în Conference League, unde oricum FCSB nu mai contează.” ... Dacă ar fi punctat, am fi vorbit acum de un...1-10!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  17 Octombrie 2022, 21:26

Garita nu cumva este ala care a ras de apararea clonei sportive cu drept de custodie universitara?ne lamuresti tu ligio ori mitrea silva sau papp daca garita asta e fotbalist sau doar un jucator care practica acest sport?

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  17 Octombrie 2022, 21:11
Postat de 666piturca pe 17 Octombrie 2022, 19:41

Sunt putin dezamagit... articol postat acum 5inci minute, si nici o observatie pertinenta de la Catalynn__...? E frumos asa...? Dl. Talpan, învârtiți putin șurubelnița! Baiatul e epuizat.

Inainte sa mai bhai pe aici de altii bai zecesebist prostanac sa- i citesti comentariile balariei anticenzurate.hi5 de doua ori si mainile sus ba 0-10.respect silkeborg!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează