FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Decizie finală a staff-ului de la FCSB în cazul Compagno » Italianul ratează meciul cu CSU Craiova + 5 jucători în mare pericol!

Articol de , - Publicat sambata, 18 februarie 2023 19:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 20:04

Andrea Compagno a ieșit joi din antrenament, acuzând probleme la genunchi, iar vineri a efectuat un RMN. Oamenii din staff se temeau chiar de o leziune a ligamentelor. Examenul medical a arătat că atacantul italian n-a suferit nici o afecțiune, dar încă simte dureri. Staff-ul medical a decis ca acesta să nu joace deloc duminică, cu CSU Craiova.

  • FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20.00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Cu doar câteva zile înaintea partidei cu una dintre rivalele în lupta pentru titlul de campioană, FCSB a intrat în panică din cauza problemelor cu care s-a confruntat unul dintre jucătorii de bază. E vorba despre Andrea Compagno.

Atacantul s-a oprit în timpul antrenamentului de joi, acuzând dureri la genunchi. După ce a fost consultat de staff-ul medical s-a luat decizia ca el să fie oprit de la orice efort. Ulterior, a fost programat în regim de urgență pentru a efectua un RMN.

Testul a fost făcut în cursul zilei de vineri, iar medicul vicecampioanei, dar și ceilalți oameni care se ocupă de echipă, luau în calcul chiar și un scenariu în care Compagno să lipsească o lună și jumătate. Concluzia RMN-ului însă a fost că vârful italian nu are absolut nici o afecțiune, fiind apt de antrenamente.

Omrani sau Miculescu, în locul lui Compagno

Din informațiile GSP.RO, staff-ul tehnic a decis totuși ca atacantul italian să nu joace deloc în meciul cu Universitatea de duminică seara, de pe Arena Națională. Acesta simte încă dureri și ca să nu riște o accidentare mai gravă, care l-ar face indisponibil în play-off-ul Ligii 1 s-a luat decizia să fie în afara lotului. 

Mihai Pintilii urmează să decidă în ziua meciului cu Universitatea pe cine va folosi în locul italianului. Are de ales între Bilel Omrani și David Miculescu.

Compagno era titular indiscutabil ca număr 9 și a câștigat lupta cu Omrani pentru apariția în primul 11. Are 15 partide disputate în tricoul roș-albastru, în campionat, toate fiind din postura de titular. Iar randamentul său a confirmat încrederea pe care a primit-o din partea antrenorilor: a marcat nu mai puțin de 9 goluri pentru trupa lui Mihai Pintilii.

Cum poate arăta FCSB în meciul cu CSU Craiova

  • 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 17. I. Cristea, 16. Tamm, 33. Radunovici - 18. Edjouma, 8. Șut, 10. Oct. Popescu - 98. Cordea,19. Omrani, 7. Fl. Coman

Cinci jucători în pericol de suspendare

În meciul cu CSU Craiova, FCSB nu se va putea baza nici pe Darius Olaru, care a primit al 4-lea cartonaș galben în meciul cu Voluntari și va fi suspendat duminică. 

Împotriva oltenilor, trupa lui Pintilii va avea nu mai puțin de cinci fotbaliști la limita suspendării, tot din cauza avertismentelor. Dacă vor lua galben și acum, atunci nu vor evolua în runda a 27-a, când FCSB va evolua în deplasare cu FC Argeș. Cei 5 sunt: Târnovanu, Dawa, Cordea, Pantea și Miculescu. 

Leo Strizu, comparație între CSU și FCU Craiova, înainte de derby: „Asta e diferența”

CITEȘTE ȘI:

„Ați vorbit cu Pinti, v-a zis deja echipa?!” » Cum a reacționat Leo Strizu când a auzit ce pregătește Gigi Becali
FCSB - CSU CRAIOVA
„Ați vorbit cu Pinti, v-a zis deja echipa?!” » Cum a reacționat Leo Strizu când a auzit ce pregătește Gigi Becali
Rotaru îl acuză pe Becali de dezinformare: „Și se plânge de animozități, se vaită că are lumea ceva împotriva lui”
FCSB - CSU Craiova
Rotaru îl acuză pe Becali de dezinformare: „Și se plânge de animozități, se vaită că are lumea ceva împotriva lui”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
bunicu
bunicu  •  19 Februarie 2023, 07:43
Postat de liviuemil pe 18 Februarie 2023, 23:04

Acolo unde evolueaza PSD Rapid SI PSD Cfr. Acum sa nu ma intrebi unde evolueaza cele doua !!!!!!

PSD-FCSB tot PSD Hrebenciuc este mâna dreaptă a stăpânului de la fermă la echipa fără nume .așa că mai puțin cu acuzații la alții ciocul mic.

johny2003
johny2003  •  19 Februarie 2023, 02:44
Postat de legio.sud pe 18 Februarie 2023, 21:51

Așteptați mult și bine , până acum a realizat duganzic și cel mai aproape a fost Ivan , dar mâine markovic vă mănâmcă ficații , tamm o să-l viseze o săptămână .

Lasa ma Tam-tamul ca vine cutremurul la sudisti, ti-am mai spus!

johny2003
johny2003  •  19 Februarie 2023, 02:41
Postat de ionescugeorge77 pe 18 Februarie 2023, 19:38

...cum adica sunt 5 jucatori in mare pericol ?..chiar asa?...s au dus in Turcia?

Nu bai georgica! S-au dus in Ukraina!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează