FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Andrea Mandorlini „aruncă bomba” la CFR Cluj: „E afară din proiect, afară din echipa noastră!”

Andrea Mandorlini (63 de ani) a transmis că atacantul Jefte Betancor (30 de ani) nu mai face parte din proiectul de la CFR Cluj.
Andrea Mandorlini (63 de ani) a transmis că atacantul Jefte Betancor (30 de ani) nu mai face parte din proiectul de la CFR Cluj.

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 18:02 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 18:21

Andrea Mandorlini (63 de ani) a transmis că atacantul Jefte Betancor (30 de ani) nu mai face parte din proiectul de la CFR Cluj. 

Jefte Betancor i-a cerut lui Andrea Mandorlini să îi garanteze un post de titular în atacul lui CFR Cluj. Antrenorul italian nu i-a putut îndeplini cerința și a transmis că drumurile li se despart din acest moment.

E bine pentru destinul unui fotbalist să ajungă în curtea lui Becali? Comparația Olaru - Laidouni dă un răspuns devastator pentru patronul FCSB
fcsb
E bine pentru destinul unui fotbalist să ajungă în curtea lui Becali? Comparația Olaru - Laidouni dă un răspuns devastator pentru patronul FCSB

VIDEO. Jefte Betancor, OUT de la CFR Cluj! Dezvăluirea lui Andrea Mandorlini

„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are. 

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu", a declarat Andrea Mandorlini într-o conferință de presă. 

Jefte și-a supărat șefii

Titular și înlocuit la pauză în meciul dintre CFR Cluj și Farul, disputat pe 30 octombrie, Jefte Betancor a plecat de la stadion la pauza partidei, apoi a fost băgat în ședință de conducerea clubului din Gruia.

Jefte a bifat 14 apariții în acest sezon de SuperLigă. A marcat un singur gol, în victoria 4-3 din derby-ul cu U Cluj, pe 21 august 2023.

Atacantul spaniol nu a făcut parte din lotul „feroviarilor” la ultimele două partide oficiale.

VIDEO CU FAZA. Karlo Muhar, bucurie de nedescris după golul marcat în CFR Cluj - Farul

Citește și alte știri din Superliga: 

„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”

Poli Iași nu se mulțumește doar cu un egal cu CFR Cluj: „Trebuie să fim luați în seamă de oricine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Noiembrie 2023, 21:17
Postat de calinescu_ pe 09 Noiembrie 2023, 20:05

Jefte e o bomba lasata de Petrescu in vestiarul lui CFR ...!!! A fost una din tzepele date de Petrescu lui Varga pentru prietenii sai...!!! Celelalte Boli , Balgradean , Chipciu , toate din triunghiul Giovani , Hagi ,Petrescu , care aveau alte interese la CFR ...!!!

Jetfe a fost golgheterul RO. când era la Farul ( Viitorul) ,Boli ne- a ajutat mult este fotbalist ,Balgradean a fost o soluție decenta chiar bună la data respectiva ! Cat privește celelalte personaje Hagi, Becali ,Petrescu ,Chipciu etc . Clar ca pe filiera asta Varga a dat ceva bani ,( ma rog a luat ceva titluri ,dar clar a luat și plasa cu multe " petarde " care au costat o avere) !? Cam ca și în bancul acela ; Iei cu 3 dai cu 2 și ciubucul îl bei !!!??? Bine la final scopul scuza mijloacele !

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Noiembrie 2023, 20:42

Jetfe a avut destul timp sa confirme ,( Chiar credeam în el și speram sa devina o certitudine ) Dar nu știu de ce a început sa fie foarte indolent ,chiar reproșa pe teren etc .!? Dacă nu- i place la Cluj de ce a mai venit ,Acum e liber sa plece unde vrea ,cu mentalitatea asta ! DAR ,Atenție asemenea lui mai sant in teren încă 4- 5 jucători care încă nu știu ce vreau ,Sa rămână la CFR sau visează la alte echipe ,dar cum joaca nimeni nu le da banii de la CFR! Nu îmi face placere dar o sa dau ceva nume : fundașul de 2m. Kresici ,Cveck ( un fel de Bordeianu ,aleargă dar...) Krasnici ,Jurisici ( atacantul ) în primul rand ,iar imediat după; Mogoș ( lupta dar cu tehnica ..),Camora ( chiar dacă a jucat ceva ) Deac ( uzura ) Otele ( limitat ) Birligea ( tot respectul ,dar e greu cu tehnica ) Muhar ( joaca la valoarea lui cam 20 de minute ) !? Da ,Ne și Se confrunta cu mari probleme antrenorul ! În iarna trebuie ajutat cu noi jucători, de preferință care 3- 4 sa între direct titulari ,Altfel !? Iar cei care rămân Ori joaca ori PA. ( Da cu riscul sa pierzi ceva bani dar nu se poate altfel ) ! Echipa acum joaca de nu știi " Ii este foame sau sete " !? Pai rupe mai 90 de min. ! PS . Vine mini vacanta și iar sant cu gândul la Avion ! Atenție am pierdut puncte pe Delăsare!?

Florin9999999
Florin9999999  •  09 Noiembrie 2023, 20:35

de departe cel mai slab atacant care a fost la cfr in ultimii ani, dadea un gol la 20 de meciuri, si ala cu noroc

Vezi toate comentariile (8)
Comentează