FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ

Poli Iași nu se mulțumește doar cu un egal cu CFR Cluj: „Trebuie să fim luați în seamă de oricine”

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 16:00 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 17:11

Politehnica Iași i-a pus gând rău lui CFR Cluj, cu care se va confrunta sâmbătă, în prima etapă a returului Superligii. Deși pornește cu șansa a doua, Poli Iași nu ia în calcul decât victoria!

Poli Iași - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 18:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Poli Iași ocupă în prezent locul 12 în Superligă cu 17 puncte adunate, cu 4 mai puține decât ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Petrolul Ploiești. CFR Cluj se află în acest moment pe locul al doilea, la doar un punct în spatele liderului, FCSB.

„Tricolorii” cad pe capete » Al treilea internațional cu probleme medicale: Edi nu se va putea baza nici pe el
ROMÂNIA
„Tricolorii” cad pe capete » Al treilea internațional cu probleme medicale: Edi nu se va putea baza nici pe el

Mihai Bordeianu: „Putem câștiga cu orice echipă”

Mijlocașul Mihai Bordeianu, care a jucat mult timp la CFR, este optimist înaintea partidei: „Meci greu, cu o echipă care an de an își propune să câștige trofee. Acest lucru ne stimulează să jucăm și mai bine, să câștigăm. Un egal nu ar fi un rezultat pozitiv după ce am făcut trei egaluri. 

Echipa asta poate mai mult. Cu atitudinea corectă, putem câștiga. Putem câștiga cu orice echipă!

Pentru mine, nu e special meciul cu CFR, chiar dacă acolo am obținut performanțe foarte bune. Alea le țin pentru mine. Au venit mulți jucători noi, au rămas o echipă puternică. 

Vorbesc cu colegii cu care am mai jucat la CFR, dar în această săptămână nu a fost cazul să vorbim. Pe teren, va fi fiecare pentru el. După, va fi altceva”. 

Leo Grozavu: „Mergem să câștigăm jocul”

Leo Grozavu, antrenorul echipei, susține că Poli Iași va căuta victoria în meciul cu CFR: „Va fi o partidă dificilă, cu adversar de calibru, cu jucători cu multă experiență. Ne-am pregătit bine, mergem să câștigăm jocul, nu cu teama de a nu lua multe. Trebuie să fim luați în seamă de oricine. 

E un avantaj că pornim cu șansa a doua, că nu avem nimic de pierdut. Sper să profităm. Și la Cluj, în tur, puteam profita. Am avut momente bune, am luat goluri de cascadorii râsului. Doar rutina a făcut diferența. Sper să fi învățat de la acel joc”. 

Vezi și alte știri:

Reproșul lui MM Stoica pentru Rotariu: „Putea să spună asta când a venit”
FCSB
Reproșul lui MM Stoica pentru Rotariu: „Putea să spună asta când a venit”
Ce vine din urmă? » Problemele majore sesizate de Dorinel Munteanu la noua generație: „Aici suferă tinerii. Pică imediat!”
Ce vine din urmă?
Ce vine din urmă? » Problemele majore sesizate de Dorinel Munteanu la noua generație: „Aici suferă tinerii. Pică imediat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Vrajitoarea
Vrajitoarea  •  10 Noiembrie 2023, 08:00

Deși imi doresc să câștige Iașiul, nu cred că are șanse!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează