FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

„Tricolorii” cad pe capete » Al treilea internațional cu probleme medicale: Edi nu se va putea baza nici pe el

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 14:12 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 15:12

După Dennis Man (25 de ani, extremă), nici Mario Camora (36 de ani, fundaș stânga) nu va putea face parte din lotul României pentru partidele cu Israel și cu Elveția, din preliminariile Euro 2024. Căpitanul celor de la CFR are tot mai dese probleme medicale.

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Din această cauză a lipsit și de la precedenta acțiune a naționalei, la meciurile cu Belarus (0-0) și cu Andorra (4-0). Fusese convocat inițial, dar s-a accidentat în primele minute ale partidei de campionat cu Dinamo (1-1), chiar înainte de reunire, astfel că a fost înlocuit de Andrei Borza.

După ce l-a pierdut pe Man, Iordănescu are emoții pentru un alt om de bază, care abia a ieșit din infirmerie
Israel - România
După ce l-a pierdut pe Man, Iordănescu are emoții pentru un alt om de bază, care abia a ieșit din infirmerie

Camora face azi un RMN

Camora a jucat 64 de minute în ultimul joc din Liga 1, cu Hermannstadt, fiind apoi înlocuit cu Mogoș. A acuzat iar probleme musculare și nu a făcut deplasarea cu echipa la Iași, pentru meciul de sâmbătă din campionat. 

A rămas la Cluj, unde azi va face un RMN, pentru a afla cât de gravă este accidentarea, ceea ce înseamnă că este din nou indisponibil pentru cele două partide ale naționalei.

Nicușor Bancu va fi prima soluție pentru postul de fundaș stânga al naționalei, iar Iordănescu ar putea alege ca variantă de rezervă pe unul dintre Andrei Borza și Andres Dumitrescu.

Man e indisponibil, Sorescu e incert

Dennis Man (25 de ani), cel mai în formă „tricolor”, a suferit o leziune musculară la ultimul meci jucat pentru Parma, cu Sudtirol, scor 2-0, și va rata „dubla” decisivă pentru calificarea la Euro 2024

Din informațiile GSP.ro, RMN-ul efectuat de Dennis Man a arătat că a suferit o leziune fibrilară pe adductori și va face o pauză de două-trei săptămâni.

Sunt emoții și pentru Deian Sorescu (26 de ani), unul dintre oamenii de bază ai selecționerului Edward Iordănescu (45 de ani), care a stat mai mult în infirmerie în ultima perioadă, la Rakow Czestochowa.

Sorescu, cel mai polivalent fotbalist din naționala României, a ratat ultimele cinci jocuri ale lui Rakow din cauza unor probleme la gambe.

VIDEO. Ilie Dumitrescu: „Am avut un moment de cumpănă la echipa națională, dar putem să gestionăm un meci cu Israel”

Citește și:

Aproape de sold-out la România - Elveția » Câte bilete mai sunt disponibile
România - Elveția
Aproape de sold-out la România - Elveția » Câte bilete mai sunt disponibile
RMN-ul a confirmat astăzi: Dennis Man s-a accidentat și NU va juca în „dubla” decisivă pentru calificarea la Euro 2024!
Israel - România
RMN-ul a confirmat astăzi: Dennis Man s-a accidentat și NU va juca în „dubla” decisivă pentru calificarea la Euro 2024!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
albalbastru72
albalbastru72  •  09 Noiembrie 2023, 17:02

Deci nici o pierdere pina acum,stam bine deocamdata.

dinamo100
dinamo100  •  09 Noiembrie 2023, 16:59

Se deschide un drum larg pentru Borza. Bancu e si el cam...asa-si-asa. Pacat de Man, era in forma si ar fi fost foarte util. Atacul nationalei cam duce lipsa de valori.

tororosso
tororosso  •  09 Noiembrie 2023, 16:14

Dacă absența lui Man este regretabilă nu pot zice de Camora. Cu el 90 de minute cam greu să reziste echipa plus gafele repetate .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează