FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

Aproape de sold-out la România - Elveția » Câte bilete mai sunt disponibile

Fanii naționalei României au umplut mereu Arena Națională la meciurile importante FOTO: GSP.ro
Fanii naționalei României au umplut mereu Arena Națională la meciurile importante FOTO: GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 12:58 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 14:07

Pe zi ce trece devine o certitudine faptul că meciul România - Elveția, programat marți, 21 noiembrie, pe Arena Națională, care poate decide calificarea „tricolorilor” la Euro 2024, se va disputa cu casa închisă. Cel mai mare stadion al țării are o capacitate de 55.634 de locuri.

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1
RMN-ul a confirmat astăzi: Dennis Man s-a accidentat și NU va juca în „dubla” decisivă pentru calificarea la Euro 2024!
Israel - România
RMN-ul a confirmat astăzi: Dennis Man s-a accidentat și NU va juca în „dubla” decisivă pentru calificarea la Euro 2024!

Potrivit site-ului bilete.frf.ro, joi, 9 noiembrie, la ora 12:50, mai erau disponibile doar 1.785 bilete: 327 la Peluza 1 Nord Inel 3 și 1.458 Peluza 2 Sud Inel 3. 

Prețul unui bilet la peluză este de 35 de lei. Momentan, biletele sunt disponibile doar în regim online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, respectiv în aplicația Fan Arena by FRF.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune, decizie luată de FRF în semn de mulțumire pentru prezența masivă a acestora la precedentul meci de acasă, 4-0 cu Andorra.

Fanii Elveției au cerut numai 200 de bilete pentru meciul contra României

Fanii naționalei Elveției nu vor lua cu asalt Arena Națională din București. Chiar dacă aceștia puteau primi 5% din capacitatea stadionului, adică aproximativ 2.750 de bilete, suporterii din Țara Cantoanelor au solicitat numai 200 de tichete. 

România, liderul la zi al grupei I preliminare, mai are de disputat două partide în actualele calificări, cu Israel, pe teren neutru, în Ungaria, la Felcsut, și cu Elveția, pe Arena Națională din București.

România ar putea fi deja calificată la turneul final din Germania la ora disputei cu elvețienii în caz că va învinge Israelul, iar israelienii obțin maximum 3 puncte din meciurile cu Kosovo și Elveția, programate pe 12, respectiv 15 noiembrie. În acest caz, va fi sărbătoare încă de la startul meciului de pe Arenă.

Clasamentul la zi din grupa României

Următoarele meciuri: 

  • 12 noiembrie: Kosovo – Israel (21:45) 
  • 15 noiembrie: Israel – Elveția (21:45) 
  • 18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45) 
  • 21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Citește și alte articole:

După ce l-a pierdut pe Man, Iordănescu are emoții pentru un alt om de bază, care abia a ieșit din infirmerie

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează