FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andrea Mandorlini s-a destăinuit italienilor » Dezamăgit de cum l-a dat afară Varga de la CFR Cluj: „Totuși, am lăsat echipa pe locul doi”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 17:21 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 17:41

CFR Cluj l-a instalat astăzi oficial pe Adrian Mutu (45 de ani), după despărțirea de Andrea Mandorlini (63). Înfrângerea 0-1 cu FC Botoșani, în primul meci oficial 2024, i-a fost fatală italianului. Nelu Varga, patronul clujenilor, a decis să renunțe la antrenorul pe care l-a adus la club în vara trecută.

Andrea Mandorlini o lasă pe CFR Cluj după 27 de meciuri în toate competițiile. Bilanțul său: 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri. Înlocuitorul italianului pe banca CFR-ului este Adrian Mutu.

Șoc la sau pentru echipă?
EDITORIAL
Șoc la sau pentru echipă?

Andrea Mandorlini, după despărțirea de CFR Cluj: „E ceva amărăciune, totuși am lăsat echipa pe locul doi”

„Aseară am rezolvat târziu, ne-am luat la revedere foarte calm. Acum o săptămână au ieșit anumite zvonuri, dar nu am fost demis. Am lăsat echipa pe locul doi și uite că am fost și noi primii.

Și apoi în România mai este și play-off-ul. Îmi pare rău, dar așa a mers. Era timpul să ne despărțim. Așteptările clubului erau altele, chiar dacă echipa era nouă.

Mi-aș fi dorit mai mult timp, dar până la urma asta e mereu problema. Totuși, am lăsat echipa pe locul doi și cu siguranță nu pe ultimul. E ceva amărăciune pentru că lucrurile nu au mers bine pentru noi”, a declarat Andrea Mandorlini, potrivit tuttomercatoweb.

Andrea Mandorlini: „Fotbalul în România s-a schimbat mult, nu degeaba s-au calificat la Campionatul European”

„M-am simțit bine și în această a doua aventură la Cluj. Am o relație foarte bună cu clubul și a așa a fost întotdeauna. Regretul este ratarea unor oportunități incredibile de a obține un rezultat. Dar acum e târziu și nu mai are rost. Relația se datorează și pentru ceea ce am făcut acum zece ani acolo.

Contextul orașului a cunoscut o dezvoltare economică incredibilă, totul este de ultimă generație, chiar și facilități sportive excelente și noi-nouțe. Și nu doar Clujul, ci toată România. Fotbalul s-a schimbat mult și nu degeaba s-au calificat la Campionatul European după atâţia ani. Situaţia este optimă", a adăugat Andrea Mandorlini.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Adrian Mutu, primul interviu pentru CFR Cluj după instalare

Vezi și alte știri:

Dennis Man semnează!  Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”
STRANIERI
Dennis Man semnează! Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”
Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”
DINAMO - RAPID
Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  25 Ianuarie 2024, 13:24

De ce sa fie dezamagit? A trait bine la Cluj CV -ul lui e mai bun acum

Vezi toate comentariile (1)
Comentează