FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se revoltă după ultima decizia de la Dinamo: „De ce ridiculizează un om și își bate joc de trăirile lui?”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 12:53 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 13:01

Andrei Bendeac, care în decembrie a demisionat din funcția de director social media al clubului Dinamo, a avut o reacție dură la adresa clubului.

Fostul angajat al clubului s-a arătat deranjat de faptul că Nicu Grameni, fostul crainic al lui Dinamo, și-a anunțat revenirea la derby-ul cu Rapid. Într-un mesaj postat pe Facebook, Andrei Bendeac se declară dezamăgit de modul în care Dinamo l-a tratat pe Sergiu Șerban, cel pe care Bendeac l-a adus pe postul de crainic în noiembrie, după plecarea lui Nicu Grameni.

Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani
DINAMO
Îl recunoști? A lăsat-o pe Dinamo pentru a trăi visul american cu soția! Ce mai face azi fostul atacant debutat de Stoican și retras la 22 de ani

Andrei Bendeac, reacție dură la adresa lui Dinamo

„O poveste despre Dinamo și prietenul meu, crainicul Sergiu Șerban. Cel mai mult pe lume urăsc duplicitatea și lipsa de bun simț! 

Într-o mohorâtă zi de noiembrie, am propus ca noul crainic al echipei Dinamo București să fie comentatorul echipei de Esports, Sergiu Șerban, care urma să preia, la meciul cu rivalii, bagheta și microfonul de la maestrul Nicu Grameni (nu vreau să se înțeleagă că despre el este vorba în această postare, Nicu este un om extraordinar!).

Lucrurile s-au îndreptat spre bine, l-am ajutat prin ploaie, ninsoare (vs Oțelul Galați) și până la meciul cu Universitatea Cluj și Voluntari. Atunci când eu am părăsit clubul Dinamo, Sergiu deja crescuse enorm. Grija mea pe care i-o purtam fiind absolut degeaba, deja intrase într-un ritm foarte bun. Plecam de la Dinamo cu încă niște lucruri nerezolvate, dar cu gândul că se vor rezolva și fără mine. Te-ai gândi că un contract de crainic se poate face și fără să fie managerul social media în club, nu?

Peste vacanța de iarnă, prin prisma bunului simț ieșit din comun al lui Sergiu Șerban, nu am mai auzit nimic despre povestea asta, fiind liniștit la rându-mi că omul propus de mine și acceptat deja de către club cu evidenta promisiune a unui contract este bine pe poziție și își face încălzirea pentru meciul cu Rapid. 

Iar aseară mă lovește ca un tun postarea lui Nicu Grameni de pe Facebook, în care anunță că ne vom revedea cu el la meciul cu Rapid. Primul gând a fost de bucurie, căci Nicu mereu face spectacol la microfon. Apoi mă gândesc că ceva este în neregulă. De ce lipsește Sergiu?

Aștept ca domnii din conducerea clubului să vină cu o explicație pentru care un om care a făcut patru navete Brașov - București și înapoi pe 0 lei primiți de la club, un om care a fost adus în sânul echipei pentru a fi crainic și un om pentru care mi-am pus obrazul la bătaie când era nevoie de un crainic este acum abandonat și ignorat, fiind nevoit să afle indirect, de pe social media, că este înlocuit chiar de cel de la care primise «ștafeta».

De ce Dinamo București tratează în asemenea hal și efectiv ridiculizează un om, își bate joc de sentimentele lui, trăirile lui? De ce un om care este atât de sufletist pentru Dinamo încât îi plângea sufletul de emoții la primul meci este aruncat ca o măsea stricată? De ce, după ce i-am folosit serviciile de crainic gratis nu merită nici măcar un mesaj de «Am decis să nu continuăm colaborarea»?

Va veni ziua în care toți oamenii de pe Pământul ăsta vor răspunde pentru ce fac în viață. Dar eu nu am răbdare până atunci și grăbesc puțin procesul. Este singurul comentariu pe care îl fac pe baza acestui subiect, din respect pentru Sergiu. Dacă el va vrea să mărturisească mai multe și mai detaliate, atunci va fi cazul, nicidecum din partea mea acum.

Am luat decizia personală de a nu mai lua parte la activitățile clubului de fotbal Dinamo București pe o perioadă nedeterminată de timp, până când voi considera că principiile și eticile clubului pe care îl iubesc de mic copil vor fi, din nou, aliniate cu cele pe care le susțin așa cum am fost învățați în familia noastră. Voi rămâne un spectator înrăit al jocului de fotbal practicat de echipa noastră la meciurile disputate, dar atât.

Respectul nu se poate câștiga artificial. Trebuie să îl și meriți. Iar tratând oamenii fără respect, vei fi mereu un om pierdut și confuz fiindcă nu-l primești niciodată”, a scris Andrei Bendeac.

Dialog cu Nicu Grameni

Ulterior, Bendeac a avut un dialog cu Nicu Grameni, în comentariile postării sale.

Nicu Grameni: „Andrei, am fost solicitat sa ajut strict la meciul acesta, fiind vorba, din câte am înțeles, că Sergiu nu poate veni la acest meci! Și asa cum am promis, voi ajuta ori de câte ori va fi nevoie!” 
Andrei Bendeac: „Nici nu mă gândeam că este altfel. Numai că Sergiu a fost tratat urât și nu se punea problema să nu poată ajunge la meci. Nu este vorba deloc de tine aici, din contră, mă bucur că revii! Dar e vorba de cum a fost gestionată o situație delicată.”

Nicu Grameni: „Repet, revin pentru acest meci, nu se pune problema de altceva. Și Sergiu cred ca îți poate confirma ca i-am oferit tot sprijinul în a se acomoda cu postura. Nu știu cum Dumnezeu sa se ajungă la asemenea discuții!”
Andrei Bendeac: „Nicu, aici nu ai nicio vină! Nu e vorba de tine. Tu ai răspuns unui apel pentru Dinamo și ai ajutat enorm pentru trecerea la succesorul tău. Nu ești vinovat de nimic.”

VIDEO Nicu Grameni dezvăluie cum a ajuns crainic la Dinamo: „Primul meci al meu a fost tocmai un Dinamo - Steaua”

Citește și:

A ajuns la „județ”! Fotbalistul cu 41 de meciuri la Dinamo, fost internațional, joacă în Liga 5 la 27 de ani! Cariera lui s-a prăbușit
DINAMO
A ajuns la „județ”! Fotbalistul cu 41 de meciuri la Dinamo, fost internațional, joacă în Liga 5 la 27 de ani! Cariera lui s-a prăbușit
Clasamentul în care Dinamo a urcat! „Câinii”, aproape de play-off dacă s-ar respecta acest criteriu
DINAMO
Clasamentul în care Dinamo a urcat! „Câinii”, aproape de play-off dacă s-ar respecta acest criteriu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  24 Ianuarie 2024, 19:26

Mai dinamovistilor! Sa-l demzamagiti pana si pe Bendeac cel mic? Of, of!

Trotsky
Trotsky  •  24 Ianuarie 2024, 14:17

Așa se întâmpla când ești tânăr, n-ai mai lucrat pe nicăieri și trăiești cu impresia că ești zmeul-zmeilor, purtat pe brațe de aprecierea suporterilor in loc sa-ti faci treaba pentru care ai fost angajat in the first place. Doi la mână, tânărul acela a fost o CATASTROFĂ ca și crainic, ceea ce demonstrează din nou amatorismul administrativ din club, mai ceva ca o găină fără cap. Bendy, rușinica!!!!! Unde mai pui ca spalatul rufelor in public este penibilitatea asumată

mirstelistu
mirstelistu  •  24 Ianuarie 2024, 14:03

Ce mai stiri aveti cu *** asta de echipa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează