FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Andrei Burcă și-a criticat public coechipierii: „Yeboah așa a făcut și în tur! Să ne dea de gândit, aici așa s-au luat campionatele”

CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 3 din play-off-ul Superligii. Andrei Burcă, fundașul central al campioanei, și-a criticat direct colegii. +17   FOTO
CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 3 din play-off-ul Superligii. Andrei Burcă, fundașul central al campioanei, și-a criticat direct colegii.

Articol de , , - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 23:31 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 23:46

CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 3 din play-off-ul Superligii. Andrei Burcă, fundașul central al campioanei, și-a criticat direct colegii. 

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Andrei Burcă nu a ezitat să își critice colegii. A dat inclusiv un nume, pe cel al lui Yeboah, nemulțumit că atacantul ghanez nu a pasat într-un moment important al jocului. 

S-au deconspirat! Ce s-a întâmplat imediat după golul marcat de Florinel Coman în poarta lui CFR Cluj
CFR Cluj - FCSB
S-au deconspirat! Ce s-a întâmplat imediat după golul marcat de Florinel Coman în poarta lui CFR Cluj

Andrei Burcă s-a luat de colegi după CFR Cluj - FCSB 1-1

„Cred că a fost un meci disputat, de play-off, între două echipe care se bat la titlu. Am făcut un meci bun. Felicitări pentru golul lui Coman, dar până atunci am controlat partida. 

Și în tur am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și astăzi, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști. 

Astăzi, dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau șanse. Îi simțeam pe teren. Trebuie să ne dea de gândit, la ultima fază nu se poate să rămân eu singur contra a trei adevrsari. 

Trebuie să ne refacem și să luăm 3 puncte cu Sepsi dacă vrem să mai sperăm la campionat. Se joacă, cred că noi, FCSB și Farul am rămas în lupta pentru titlu”, a spus Andrei Burcă la Orange Sport. 

Cristi Manea, declarații după duelul cu FCSB: „Nu vreau să comentez arbitrajul”

VIDEO CU GOLUL. Bîrligea profită de haosul din defensiva celor de la FCSB: Târnovanu, gafă decisivă

VIDEO CU GOLUL. Florinel Coman, execuție magistrală pentru 1-1 în CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Scor ireal la un meci din România » La pauză era 18-0! Un fost jucător de la FCSB a marcat 7 goluri

Ultimele noutăți de la FCSB! Octavian Popescu nu e în lot pentru meciul cu CFR Cluj + Revenire importantă în tabăra roș-albaștrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dorelus
dorelus  •  10 Aprilie 2023, 09:03

Burca nu jucați nimic, nu ați jucat nimic nici anul trecut doar că ați fost chiorii din tara orbilor... Anul acesta sunt mai mulți orbi și, deși nu-mi place antrenorul Hagi, Farul chiar joacă un fotbal mai plăcut ochiului decât CFR, dealtfel cred că toate celălalte echipe din playoff joaca mai frumos decât voi. Cum dracu să faci schimbare în minutul 70 și să-l introduci pe Hoban??? Pe Hoban il introduci la 3-0 să-i amelorezi statistica de prezente. Antrenor de doi bani Dănuț al lui Petrescu

GigelMititel
GigelMititel  •  10 Aprilie 2023, 05:07

Pai va dati seama usor... Vedeti ce impresar are Yeboah, poate e doamna care plateste jurnalistii prezenti la galeriile de arta...

concret
concret  •  10 Aprilie 2023, 00:33

*** fcfcsb sa, echipa de *** de care radem toti zi de zi, an de an.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează