FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Andrei Chindriș le spune „da” celor de la FCSB » Unde se antrenează: „Nu iau declarația cu mine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 20:35

Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central al celor de la FC Botoșani, admite că nu ar refuza o mutare la FCSB. 

Gigi Becali a făcut o ofertă publică, de 400.000 de euro, pentru Chindriș. Valeriu Iftime nu vrea să scadă prețul sub 1.000.000 de euro, iar mutarea este sub semnul întrebării. 

Chindriș: „Ar fi o variantă bună”

„Eu sunt prins la mijloc. Ei discută și trebuie să se înțeleagă, apoi intru și eu la joc. Cu mine nu s-a discutat ceva concret, să îmi zică ceva, doar că sunt  oferte. Eu aștept să văd ce va fi. FCSB ar fi o variantă bună pentru mine”, a recunoscut Andrei Chindriș la TV Digi Sport.

Fără declarație, la fel ca Becali

Chindriș e în izolare pe malul Someșului și recunoaște că iese afară, la alergat, fără declarație. Gigi Becali, patronul care îl dorește la FCSB, a fost la rândul său prins de polițiști fără foaia care atestă deplasarea în afara locuinței. 

„Nu umblu cu declarație. Sunt la două minute de casă, nu umblă nimeni pe acolo. Sunt foarte aproape de malul Someșului. Eu nu sunt cu jocurile video, mai ies pe afară, prin curte, facem antrenamente pe video, cu echipa”, a spus Chindriș.

VIDEO / Trei schimbări anunțate înainte de reluarea meciurilor

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, prins de polițiști afară fără adeverință: „Păi, ce-i aia să-mi semnez singur? Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?»”

Întâmplări incredibile cu Ionuț Luțu » Nevoit să sacrifice un berbec și să se ungă cu sânge: „Ce să fac?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
felix_grandet
felix_grandet  •  12 Aprilie 2020, 09:09
Postat de babuilie pe 12 Aprilie 2020, 07:58

Sau mai așteaptă, poate primești șansă lui Pascanu, Mailat, Costache...

Dacă dădeau randament la nivelul care se cere la CFR Cluj, o echipă puternică și competitivă în Europa, ar fi jucat. Pe când cei care au semnat cu FC FCSB au fost îndepărtati din rațiuni financiare. Ești un râs al site-ului, gigistule. Sunteți pa! Covid19 v-a pus capacul. Ce bine!

felix_grandet
felix_grandet  •  12 Aprilie 2020, 09:05

Cine are un gram de minte refuză clar porcăria infractorilor aka FC FCSB. Cine e prost ca noaptea, vezi și cazul Adrian Petre (fost corigent, certat cu școala) tânjește să ajungă acolo. Dar prostia nu-i pe gratis: cu FC FCSB au semnat, cariera și-au încheiat.

babuilie
babuilie  •  12 Aprilie 2020, 07:58
Postat de goggu.mecanicul pe 11 Aprilie 2020, 22:43

du te la fcsb, n ai fi singuru care isi rateaza cariera, succes iti doresc, o sa regreti garantat.

Sau mai așteaptă, poate primești șansă lui Pascanu, Mailat, Costache...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează