FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Jucătorul care a refuzat FCSB se transferă în străinătate: „Îi dau o replică domnului Becali”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 12:45 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 13:13

După mai multe transferuri ratate, în Belgia sau Germania, fundașul Andrei Chindriș (22 de ani) are șanse mari să plece de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime a spus azi că transferul internaționalului de tineret are șanse foarte mari de a se realiza în perioada următoare, lăsând să se înțeleagă că viitorul lui Chindriș este în Portugalia, după ce a refuzat-o de mai multe ori pe FCSB.

Andrei Chindriș pleacă de la FC Botoșani

„Pleacă în procent de 90%. Nu am semnat, dar dimineață i-am dat un OK cumva final după ultimele negocieri. Eu nu aș vrea să plece, dar copilul e hotărât să plece. Nu vreau să țin un copil ca Andrei, vreau să câștig cu el pe viitor. Acum e cu gândul în altă parte.

Merge afară, da. În țară a avut ofertă de atâtea ori de la FCSB, dar a refuzat. Sper să ajungă într-un campionat bun. Pleacă în Vest, poate fi Portugalia.

Afară vindem greu, dar ar fi extraordinar dacă iau prețul pe care l-am negociat. Îi dau o replică domnului Becali, că iar a greșit, și un fotbalist ar arunge într-un campionat bun, ca Portugalia. Ar fi un succes”, a spus Valeriu Iftime la ProX.

1.200.00 de euroe cota lui Andrei Chindriș, potrivit transferamrkt

În sezonul recent încheiat, Chindriș a fost om de bază la Botoșani, jucând în 39 de partide și marcând de trei ori.

VIDEO  Anghel Iordănescu: „Sunt convins că echipa României ar fi avut o prestație bună la EURO!”

Citește și: 

FCSB, într-o situație în care nu s-a mai aflat de multă vreme: lot aproape complet, un singur post deficitar!

Impresarul care nu l-a vrut pe preferatul lui Gigi Becali dezvăluie: „Mi s-a părut superficial! Era cam în fente”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează